HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Slavnostní otevření nových výjezdových garáží táborských profesionálních hasičů

V pondělí 27. května 2019 v 11 hodin budou na stanici profesionálních hasičů v Táboře slavnostně otevřeny nové výjezdové garáže. Táborští profesionální hasiči získají nejen nová stání pro svoji zásahovou techniku, ale také zázemí pro nevýjezdové činnosti. 

Nové garáže, kde bude osm stání pro hasičské zásahové vozy, vznikly v areálu, kde sídlí společně jak jihočeský profesionální sbor, tak Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje. Nová budova stojí na místě původních přístřešků, které byly částečně zbourány, a volné parkovací plochy. Zde pak vyrostly nové výjezdové garáže, nad kterými se nachází provozní a skladové místnosti související s činností profesionální jednotky, a dále nová multimediální učebna se zázemím využitelná zejména pro preventivně výchovnou činnost, školení a výcvik jak profesionálních, tak dobrovolných hasičů. Tyto prostory jsou dále připraveny na zasedání krizového štábu v rámci ORP Tábor.

Slavnostní přestřižení pásky provedou zástupci financujících organizací, tedy Jihočeského kraje a Ministerstva vnitra – generálního ředitelství HZS ČR. Naše pozvání přijali:  náměstek ředitele GŘ HZS ČR brig. gen. Slavomír Bell, náměstek hejtmanky Jihočeského kraje Jaromír Novák, senátor Parlamentu ČR Jaroslav Větrovský či starosta města Tábora Štěpán Pavlík. Slavnostního aktu se zúčastní řada dalších významných hostů z vedení Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, z orgánů místní státní správy a samosprávy či členové vedení složek integrovaného záchranného systému.

Přijměte tímto naše pozvání a přijďte se podívat do nových prostor
táborských profesionálních hasičů.

Odkazy do noveho okna

pozvánka na otevření nových garáží

pozvánka na otevření nových garáží 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem