HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Slavnostní akce u HZS Olomouckého kraje

V pondělí 12. prosince 2011 se u HZS Olomouckého kraje uskuteční dvě slavnostní akce, a to složení služebního slibu nových příslušníků a předávání medailí Za věrnost.  

V pondělí 12. prosince 2010 od 10:00 hodin budou probíhat v obřadní síni radnice v Prostějově dvě slavnostní akce Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje, a to slib nových příslušníků Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje a předávání medailí „Za věrnost II. a III. stupně“.

 

Slavnostní složení služebního slibu
Slavnostní akce bude zahájena složením služebního slibu. Slib složí 19 nových příslušníků HZS Olomouckého kraje, kteří nastoupili do sboru v průběhu roku 2011.

 

Předání medailí „Za věrnost II. a III. stupně“
Slavnostní příležitost využijeme také k předání medailí „Za věrnost II. stupně“ a medailí „Za věrnost III. stupně“. Medaile z rukou generálního ředitele HZS ČR plk.Ing. Drahoslava Ryby převezme 11 příslušníků HZS Olomouckého kraje. Medaile „Za věrnost II. stupně“ jsou udělovány k ocenění velmi dobrých výsledků ve služební činnosti spojené s dobou trvání pracovního nebo služebního poměru u Hasičského záchranného sboru minimálně 20 a více let. Medaile „Za věrnost III. stupně“ jsou udělovány k ocenění velmi dobrých výsledků ve služební činnosti spojené s dobou trvání pracovního nebo služebního poměru u Hasičského záchranného sboru minimálně 10 a více let.

 

Všichni jste srdečně zváni.

 


Vladimíra Hacsiková / tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem