HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Silvestr

Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od 17:00 31.12. do 11:25 1.1. celkem k 28 požárům. Z toho bylo 17 požárů odpadkových kontejnerů, popelnic, košů, 1 strom a 1 balkon, jejichž příčinou mohly být oslavy Silvestra, tedy i zábavná pyrotechnika.  

V okresu Chomutov vyjížděly jednotky k 6 požárům. Chomutov – plastový kontejner u Tesca, odpad v bunkru v ulici Pod břízami, balkon v Kamenné ulici uhašen majitelem, kontejner v Bezručově ulici, kontejner v Jirkově a popelnice v Klášterci.
V okresu Děčín požár chaty pravděpodobně od kamen v Huntířově. V chatě byli 4 lidé, nikdo nebyl zraněn. Hlášeno v 5:30, zlikvidováno v 7:45. Rozebrána konstrukce střechy.
Okres Litoměřice – požár na hřišti v Lukavci. Zahoření špalků v hospodě u krbu. Uhašeno před příjezdem jednotky. Požár kontejneru v Litoměřické ulici ve Štětí.
Okres Most – Maringotka na kraji Liběšic ve směru od Bíliny. Hlášeno 19:17 a zlikvidováno v 20:37. V maringotce nikdo nebyl. Popelnice v Mostě u Městského divadla, popelnice v ulici pionýrů a v obci Lom. 
Okres Teplice – požár popelnice v ulici pod hvězdárnou v Teplicích, spálené potraviny na plotně v ulici U schodů, požár sazí v komíně v Mlýnech, plastová popelnice v ulici Obránců míru, Duchcovské ulici, Karla Čapka a Štůrově ulici.
Ústí nad Labem – popelnice Střekov Podlesí, odpadkový koš Klášterní ulice, strom na návsi v Řehlovicích, popelnice v Picassově ulici v Mojžíři, odpad ve dvoře v ulici U Jeslí a kontejner na hřišti v Zahradní ulici v Všebořicích.
 

vytisknout  e-mailem