HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Silný vítr

Od 19:00 10.1. do 10:00 11.1. vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji k 53 událostem způsobeným silným větrem. Nejčastěji to bylo odstraňování spadlých stromů a větví na komunikace a větrem uvolněné předměty. 

Vítr ilustrační.jpgVítr ilustrační.jpg
11. ledna
V okresu Děčín zasahovaly hasičské jednotky u 14 událostí. V Jílovém - Modré spadl strom na dům a přetrhl elektrické vedení. V Doubicích spadl strom na elektrické vedení. Na dalších místech spadly stromy na komunikace.
V okresu Ústí nad Labem vyjely hasičské jednotky k 14 událostem. V Homoli u Panny spadly tři telefonní sloupy. Ve Varvažově spadl strom na vysoké napětí. Na dalších místech spadly větve a stromy na komunikace.
V okresu Litoměřice zasahovaly hasičské jednotky u 13 událostí. Ve Velemíně hasiči zajistili uvolněné plechy na střeše školy. Ve Werichově ulici v Litoměřicích odstranili hasiči plech zachycený na hromosvodu na střeše budovy. V Žižkově ulici v Lovosicích spadl strom na zaparkované auto. V Mukařově spadly tři telefonní sloupy. Na dalších místech spadly stromy na komunikace.
V okresu Chomutov  vyjely hasičské jednotky k 5 událostem. V Školní ulici v Chomutově zajišťovali hasiči uvolněné plechy na střeše domu. V Miřeticích u Klášterce nad Ohří spadly dva vzrostlé smrky na domek a zatarasily vchod.
V okresu Louny zasahovaly hasičské jednotky u 3 událostí. Byly to spadlé stromy a větve na komunikace.
V okresu Most vyjely jednotky k třem událostem. V Alešově ulici v Horním Litvínově padaly střešní tašky na zaparkované auto. U kynologického klubu v Horním Litvínově spadl  na zem elektrický kabel.
V okresu Teplice zasahovaly jednotky u dvou událostí. Jeden strom spadl na elektrické vedení v ulici Na haldách v Teplicích a další na komunikaci v Plynárenské ulici.

vytisknout  e-mailem