HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání řídícího výboru projektu

Projekt Společné řízení specifických rizik v regionu Jeseník – Nysa CZ.11.1.23/0.0/0.0/16_023/0001055, spolufinancovaný z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím programu Interreg V-A Česká republika - Polsko 

První setkání řídícího výboru projektu se uskutečnilo 16. ledna 2018 na požární stanici Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v Jeseníku. Setkání se účastnili zástupci všech partnerů projektu – Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje (vedoucí partner), město Jeseník, gmina Nysa, gmina G Na setkání byl prezentován vlajkový projekt Bezpečné pohraničí, na který projekt Společné řízení specifických rizik v regionu Jeseník – Nysa navazuje. Dále byly prezentovány zkušenosti z realizací česko-polských projektů v minulém programovém období a byla připomenuta časová osa přípravy projektu, včetně připomenutí jeho hlavních cílů. Setkání řídícího výboru mělo především za cíl naplánovat realizaci projektu. Byla také jmenovaná expertní skupina pro analýzu rizik a společné plánování a byly dohodnuty termíny workshopů této skupiny. Dále byla diskutována společná cvičení a termíny dodávky speciální techniky a informačního portálu.

Expertní skupina pro analýzu rizik a společné plánování, která vznikla ze setkání řídícího výboru projektu:

  • Zástupci profesionálních hasičů z České republiky a z Polska
  • Zástupci dobrovolných hasičů z České republiky a z Polska
  • Zástupci státní policie z České republiky a z Polska
  • Zástupci obecní / městské policie z České republiky a z Polska
  • Zástupci orgánů odpovědných za zdravotnictví
  • Zástupci orgánů odpovědných za krizové řízení a řešení mimořádných událostí v České republice a v Polsku

Druhé setkání řídícího výboru projektu se uskutečnilo 28. června 2018 taktéž na požární stanici HZS Olomouckého kraje v Jeseníku. Na setkání byli přítomni zástupci všech partnerů projektu. Setkání bylo zorganizováno za cílem shrnutí proběhlých workshopů zacílených na analýzu rizik a tvorbu následného checklistu, který bude využit při řešení mimořádných událostí v regionu Jeseník – Głuchołazy – Nysa. Dále byla diskutována administrativní část projektu a další plán v realizaci projektu.

Třetí setkání řídícího výboru projektu se uskutečnilo 14. ledna 2019 opět na požární stanici HZS Olomouckého kraje v Jeseníku. Na setkání byli přítomni zástupci všech partnerů projektu. Na setkání byl vyhodnocen stav realizace projektu – výsledky proběhlých workshopů, termíny dodávek pořízené speciální techniky, a byl představen návrh společného informačního portálu na základě podkladů od jeho dodavatele. Kromě toho byla diskutována další realizace projektu, zejména ve vazbě na nadcházející taktická cvičení, konferenci a případné prodloužení realizace projektu a možného využití ušetřených prostředků.

Odkazy do noveho okna

16.1.2018 Jeseník

16.1.2018 Jeseník 

Detailní náhled

28.3.2018 Jeseník 3

28.3.2018 Jeseník 3 

Detailní náhled

28.6.2018 Jeseník 2

28.6.2018 Jeseník 2 

Detailní náhled

28.6.2018 Jeseník

28.6.2018 Jeseník 

Detailní náhled

Jeseník 14.1.2019

Jeseník 14.1.2019 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem