HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Seriál Hasiči pod lupou získal 3. místo v kategorii Projekt roku v anketě Hasič roku 2020

Náš seriál Hasiči pod lupou získal 3. místo v kategorii Projekt roku.

Španělský sál Pražského hradu v Praze poslední zářijový večer patřil hasičům.  Byla zde slavnostně předána ocenění nejlepším příslušníkům a zaměstnancům HZS ČR v rámci profesní ankety Hasič roku za rok 2020.

Projekt Hasiči pod lupou je desetidílný seriál, jehož prostřednictvím se veřejnost v krátkých několikaminutových videích seznámila s různými profesemi u hasičského záchranného sboru, které běžně, na první pohled, v činnosti sboru nejsou vidět.

Seriál naleznete zde: https://youtu.be/vbievu-f8UU.

Projekt představil službu příslušníků na operačním středisku, seznámil s činností na úseku stavební prevence, ochrany obyvatel, popsal činnost psychologa, strojní služby i ekonomického úseku. Ukázal, jak probíhá den hasičů ve službě, jakou speciální techniku mají hasiči při zdolávání mimořádných událostí k dispozici a jakým výcvikem procházejí.

Nechyběl ani vánoční díl o požárech vánočních stromečků a silvestrovský sestřih veselých momentů z natáčení. Seriál vycházel každou středu, a to od konce října 2020 do konce prosince 2020, u veřejnosti se setkal s příznivým ohlasem.  Významně přispěl k propagaci a dobrému jménu hasičského záchranného sboru.

Děkujeme, že jste nás sledovali.


Jana Poláková - asistentka, HZS Pardubického kraje

Odkazy do noveho okna

Hasič roku 2020

Hasič roku 2020 

Detailní náhled

Hasič roku1 2020

Hasič roku1 2020 

Detailní náhled

Hasič roku2 2020

Hasič roku2 2020 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem