HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sbírka na léčbu syna kolegy.

Hasiči v Ústeckém kraji pomáhají s Dobrým Andělem. 

foto1.jpgfoto1.jpg
E-Teplicko   Jan Vraný

Hasiči vyhlásili sbírku na vážně nemocného syna svého kolegy

Teplicko - Hasiči na severu Čech se v těchto dnech hromadně zapojují do sbírky nadace Dobrý Anděl určené vážně nemocnému osmnácti měsíčnímu Adámkovi, který je synem profesionálního hasiče Roberta Z., který slouží 13 let na stanici v Teplicích na směně C jako technik chemické služby a jeho přítelkyně Petry J. O události informuje předseda Odborového svazu hasičů (OHS) Zdeněk Jindřich Oberreiter na internetových stránkách OSH.
Zdroj: OSH
Ten na webu OHS uvádí, že v dubnu 2014 Adámkovi lékaři diagnostikovali zhoubný tumor zádní jámy lební (meduloblastom). Adámek je nyní po sérii náročných operací, při kterých se lékařům podařilo nádor odstranit a Adámka stabilizovat. Nadále však bude pokračovat v léčbě a čeká ho dlouhá série chemoterapií a pohybové rehabilitace. V současné době je i s maminkou hospitalizován na Klinice dětské hematologie a onkologie 2. LF a FN Motol a podstupuje intenzivní léčbu.
Rodinu v jejich těžké životní situaci kromě rodiny, přátel a kolegů podporuje finančně nadace Dobrý Anděl. I s její pomocí Adámek svůj boj nad těžkou a zákeřnou nemocí vyhraje a bude se moci zase radovat ze života.

"V případě že i vy budete chtít podpořit kolegu nebo jiné rodiny s onkologicky nemocnými dětmi může tak učinit na www.dobryandel.cz. Dary lze směřovat adresně přímo na určitého pacienta nebo všem pacientům (dar bude rozdělen mezi rodiny). Z důvodu ochrany osobních údajů malých pacientů a rodin je nutná registrace, poté můžete nahlédnout do životních příběhů a vybrat si kam váš dar budete směřovat. Děkuji všem, kteří se rozhodnou pomoci," říká předseda Odborového svazu hasičů Zdeněk Jindřich Oberreiter.
"Chtěl bych tímto poděkovat za naší rodinu všem kteří tak učiní, chtěl bych poděkovat nejen kolegům ze směny C v Teplicích za podporu, chtěl bych poděkovat i všem ostatním kolegům ze zbývajících směn a v neposlední řadě bych chtěl poděkovat veliteli stanice a řediteli za vstřícnost a pochopení. Děkuji," vzkazuje profesionální hasič z Teplic Robert Z.

http://www.osh.cz/clanky.asp?skupina=1&clanek=1670

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem