HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Rušné ráno plné dopravních nehod

Hasiči na Náchodsku, Rychnovsku, Jičínsku i Hradecku měli dnes od brzkých ranních hodin plné ruce práce. Zasahovali u deseti dopravních nehod, při kterých byly zraněny celkem čtyři osoby. 

Hradecko:
Stěžery – dopravní nehoda – 07:38
Mezi Stěžery a Těchlovicemi došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, které skončilo mimo komunikaci v příkopu. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská. Jednotka převrátila vozidlo zpět na kola. Událost se obešla bez zranění.
 

Jičínsko:
Sobotka – dopravní nehoda – 06:54
Profesionální jednotka z Jičína a dobrovolní hasiči ze Sobotky spěchali k dopravní nehodě na náměstí Míru. Autobus zde srazil osobu, která byla již při příjezdu jednotek z pod vozidla vyproštěna. Ze zásahu byl proto odvolán hasičský jeřáb, který mířil na místo. Osobu měli v péči záchranáři, na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.
 

Slatiny – dopravní nehoda – 07:19
K dopravní nehodě vozidla, který hrozil pádem ze srázu, vyjeli do části obce Milíčeves profesionální hasiči z Jičína a Hořic a dále dobrovolné jednotky z Hořic i Kopidlna. Ve vozidle cestovaly tři osoby, nikdo z nich nebyl při nehodě zraněn. Jednotky pomohly všem z automobilu ven. Silně nakloněné vozidlo nad srázem hasiči zajistili a vyprostili zpět na silnici.
 

Náchodsko:
Rasošky – dopravní nehoda – 03:35
Profesionální hasiči z Jaroměře provedli protipožární opatření na vozidle, které vyjelo mimo komunikaci a narazilo do stromu v části Dolní Ples t. Vodní Ples. Jednu zraněnou osobu si převzali do péče záchranáři.


Žernov – dopravní nehoda – 04:47
K převrácenému automobilu na střechu vyjeli profesionální hasiči z Jaroměře. Dvě osoby byly z havarované dodávky v době příjezdu jednotky na místo venku. Osoby vyvázly bez zranění.


Rychnovsko:
Rychnov nad Kněžnou – dopravní nehoda – 05:37
Rychnovští profesionální hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního automobilu, který vjel do příkopu a poškodil při tom dopravní značku. Nehoda se obešla bez zranění.
 

Zdelov – dopravní nehoda – 05:39
Na namrzlé vozovce narazil osobní automobil do svodidel. Ve voze zůstala jedna zraněná osoba, které poskytli hasiči první předlékařskou pomoc. Vozidlo pak zabezpečili a provedli protipožární opatření. Zraněnou osobu převezli záchranáři do nemocnice. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Borohrádku.
 

Žďár nad Orlicí – dopravní nehoda – 05:56
Od nehody u Zdelova přejeli profesionální rychnovští hasiči ke Žďáru nad Orlicí. Zde se stala dopravní nehoda osobního automobilu se zraněním jedné osoby. Vozidlo skončilo mimo komunikaci. Osobu převezli záchranáři do nemocnice a jednotky automobil vyprostily a pomohly jej naložit na odtahovou službu. Na místě vypomáhali dobrovolní hasiči z Týniště nad Orlicí.

Martina Götzová, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Rasošky

DN Rasošky 

Detailní náhled

DN Zdelov

DN Zdelov 

Detailní náhled

DN Žďár n. O.

DN Žďár n. O. 

Detailní náhled

DN Žernov 1

DN Žernov 1 

Detailní náhled

DN Žernov 2

DN Žernov 2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem