HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidičky neudržely svá vozidla na kolech

Hasiči zasahovali ve středu 14.12. u několika dopravních nehod, vozidla v několika případech končila převrácená 

Územní odbor Hradec Králové
Profesionální hasiči z Jaroměře zasahovali po poledni (ohlášeno 12:18) v Černožicích, kde došlo ke střetu dvou osobních vozidel zn. Peugeot 206 a Citroen. Jedno z vozidel blokovalo částečně provoz na komunikaci. Hasiči jej odstranili mimo vozovku a silnici uklidili od střepů a úlomků plastů. Nehoda se obešla bez zranění osob.

Územní odbor Jičín
Profesionální hasiči z Nové Paky byli v 6:32 přivoláni k autobusu, který narazil do sloupu elektrického vedení. K dopravní nehodě došlo v Heřmanicích. Uvnitř cestovaly pouze tři osoby, kterým se nic nestalo. Policie ČR v místě odkláněla dopravu. Hasiči po vypnutí elektřiny pomohli pracovníkům firmy ČEZ s odklizením sloupu z komunikace.

K dopravní nehodě dvou osobních automobilů a dodávky vyjížděli v 18:19 profesionální hasiči z Nové Paky. Ke střetu došlo v Kumburském Újezdu. Řidič dodávky z místa nehody utekl. Řidička jednoho z vozidel si stěžovala na bolest hlavy po nárazu do čelního skla. Zdravotnická záchranná služba ženu odvezla do nemocnice.  Jednotka řídila dopravu a po vyšetření nehody Policií ČR provedla úklid vozovky.

Územní odbor Náchod
Jaroměřští profesionální hasiči byli v 7:59 přivoláni k osobnímu automobilu zn. Hyundai i20, který havaroval na silnici mezi obcemi Velká Jesenice a Spyta. Ke zranění osob nedošlo. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a uklidili komunikaci. Řidička byla odvezena sanitou na ošetření do nemocnice.

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou
Rychnovští profesionální hasiči vyjížděli v 8:13 do Lupenice k dopravní nehodě. Mladá řidička zde převrátila osobní vozidlo na bok. Uvnitř cestovaly dvě osoby, jedna z nich utrpěla lehčí zranění a byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči otočili vozidlo zpět na kola a odstavili jej mimo komunikaci. Poté z vozovky pomocí sorbentu zlikvidovali uniklý olej.

K dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního automobilu vyjeli v 14:57 rychnovští profesionální hasiči. Nehoda se obešla bez zranění osob. Došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali pomocí sorbentu. Vozidla byla odstraněna, komunikace uklizena a silnice byla po přibližně hodině zprůjezdněna.

Územní odbor Trutnov
Trutnovští profesionální hasiči byli ve 3:46 přivoláni do Jihoslovanské ulice v Trutnově k osobnímu vozu zn. Nissan Almera, s nímž jeho řidič narazil do sloupu veřejného osvětlení. Policií ČR bylo zjištěno, že řidič řídil vozidlo pod vlivem alkoholu a do sloupu veřejného osvětlení naboural také na Krakonošově náměstí, odkud odjel. Žádné osoby nebyly zraněny.

Řidičce, která havarovala v obci Litíč vyjeli v 6:53 na pomoc profesionální hasiči z Jaroměře. Jednotka vozidlo zn. Chevrolet Spark, které skončilo převrácené na střeše, otočila zpět na kola. Řidička utrpěla pouze odřeniny.

Profesionální hasiči z Trutnova vyjížděli ve 12:28 do Vlčkovic k osobnímu vozidlu zn. Peugeot 206, které skončilo převrácené na střeše napříč silnicí. Řidička vyvázla bez zranění. Hasiči otočili auto pomocí jeřábu zpět na kola a odstranili jej mimo vozovku. Komunikace byla po přibližně hodině zcela zprůjezdněna.

Profesionální hasiči z Trutnova vyprošťovali ve večerních hodinách (ohlášeno 20:26) nákladní automobil, který zapadl v blátě u silnice v ulici Petříkovická v Trutnově. Kamion blokoval svým návěsem celou komunikaci. 

Odkazy do noveho okna

16 DN Vlčice

16 DN Vlčice 

Detailní náhled

15 DN Vlčice (4)

15 DN Vlčice (4) 

Detailní náhled

14 DN Vlčice (3)

14 DN Vlčice (3) 

Detailní náhled

13 DN Vlčice (2)

13 DN Vlčice (2) 

Detailní náhled

12 DN Lupenice

12 DN Lupenice 

Detailní náhled

11 DN Lupenice (2)

11 DN Lupenice (2) 

Detailní náhled

10 DN Velká Jesenice

10 DN Velká Jesenice 

Detailní náhled

9 DN Velká Jesenice (3)

9 DN Velká Jesenice (3) 

Detailní náhled

8 DN Velká Jesenice (2)

8 DN Velká Jesenice (2) 

Detailní náhled

7 DN Litíč

7 DN Litíč 

Detailní náhled

6 DN Litíč (3)

6 DN Litíč (3) 

Detailní náhled

5 DN Litíč (2)

5 DN Litíč (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem