HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidička narazila do stojícího auta

(02.10.2020) Dramatické chvilky zažila matka dvou malých dětí, které seděly v době nárazu ve vozidle. 

Profesionální hasiči ze Slavičína a Valašských Klobouk byli pár minut před půl devátou dopolední vysláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. K nehodě došlo ve Štítné nad Vláří, kde v zastavěné ulici narazila řidička do zaparkovaného auta, stojícího mimo komunikaci. Stojící vozidlo po nárazu skončilo v zídce vedlejšího domu. V době nárazu seděly ve stojícím vozidle dvě malé děti, které tam pár vteřin před tím posadila jejich matka. Děti byly naštěstí již připoutané. Žena už do vozu nestihla nastoupit. Děti i obě řidičky skončily v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Ta je transportovala do krajské nemocnice ve Zlíně. Hasiči po příjezdu na místo provedli u vozidel protipožární opatření a odpojení autobaterií. Dětem předali dráčky Záchranáčky.

Komunikace byla v době zásahu složek IZS řízena kyvadlově. Po ukončení šetření ze strany dopravní policie odtáhli hasiči vozidlo, stojící uprostřed cesty, mimo vozovku. Nakonec hasiči uklidili silnici od střepů a úlomků z aut a vrátili se zpět na své stanice.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Zásah všech složek IZS po střetu dvou osobních vozidel ve Štítné nad Vláří.jpgZásah všech složek IZS po střetu dvou osobních vozidel ve Štítné nad Vláří.jpg

Odkazy do noveho okna

Zásah všech složek IZS po střetu dvou osobních vozidel ve Štítné nad Vláří

Zásah všech složek IZS po střetu dvou os... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem