HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidiči pozor na únavu za volantem!

(21.6.2019) S teplým počasím přichází rychleji i únava a ta je nebezpečná u řidičů. Ti jsou méně pozorní nebo se u nich projeví i mikrospánek. K dopravní nehodě je to už pak jen kousek. 

Během čtvrtečního dne hasiči vyjeli k celkem sedmi dopravním nehodám. První se stala již ve tři hodiny ráno. Při druhé nehodě v kopci pod obcí Petrůvka na Zlínsku se střetla hned čtyři za sebou jedoucí vozidla. Odstraňování následků této nehody, která se stala ráno krátce po šesté hodině, dlouhé hodiny komplikovalo provoz v tomto úseku. Zlínští hasiči krátce před devátou hodinou ranní vyjížděli na třídu 3. května k nehodě osobního vozidla a dodávky.

Další nehody se staly až v odpoledních a večerních hodinách. První dvě se staly krátce za sebou před třetí hodinou odpolední na Uherskohradišťsku. Zde hasiči vyjeli k obci Popovice na silnici I/50, kde se střetla dvě osobní vozidla. Zranění utrpěla jedna dospělá osoba a dítě. O chvíli později již hasiči byli u nehody dvou osobních aut v Kunovicích. O půl šesté večer byli přivoláni hasiči k nehodě tří osobních aut ve Slavičíně. Poslední nehoda toho dne, ke které vyjížděli hasiči, se stala těsně před šestou hodinou ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku, kde motorkář narazil do nákladního auta.

Další nehody ani dnes nenechaly na sebe dlouho čekat. Hned ve čtyři hodiny ráno narazil řidič osobního auta do stromu v Holešově na Kroměřížsku. Krátce před osmou hodinou ranní odstraňovali hasiči z cesty v obci Ratiboř na Vsetínsku uniklé provozní kapaliny po dopravní nehodě. O hodinu později se stala na Vsetínsku i další nehoda, a to v Zašové, kde byl sražen chodec.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

Popovice1

Popovice1 

Detailní náhled

Popovice2

Popovice2 

Detailní náhled

Popovice3

Popovice3 

Detailní náhled

Holešov

Holešov 

Detailní náhled

Patrůvka2

Patrůvka2 

Detailní náhled

Petrůvka1

Petrůvka1 

Detailní náhled

Petrůvka3

Petrůvka3 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem