HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidič vypadl při nehodě z auta a na místě zemřel

K tragické dopravní nehodě došlo včera 1. října odpoledne na silnici z Nového Bydžova směrem na Králíky na Hradecku.  

Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena pět minut před 15. hodinou. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova s jednou cisternou.
Řidič osobního vozidla BMW z dosud nejasných příčin vyjel mimo vozovku, vozidlo se převrátilo přes střechu a skončilo zpět na kolech v poli. Šestadvacetiletý muž vypadl při nehodě z auta. Hasiči dorazili na místo jako první ze záchranných složek. Těžce zraněný řidič ležel vedle vozidla a hasiči mu ihned začali poskytovat předlékařskou pomoc. Během chvíle došlo u řidiče ke zhoršení zdravotního stavu a hasiči museli začít s resuscitací. V oživovacích pokusech pokračovali až do příletu vrtulníku Letecké záchranné služby a příjezdu pozemní záchranné služby. Hasiči i nadále asistovali lékaři a záchranářům při oživování těžce zraněného muže. Po několika desítkách minut lékař konstatoval smrt mladého muže.
Hasiči zabezpečili havarované auto proti požáru a odpojili autobaterii. Po vyšetření a zadokumentování nehody Policií ČR pomohli s naložením auta na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
Odkazy do noveho okna

12-10-01 NB-Králíky (1)

12-10-01 NB-Králíky (1) 

Detailní náhled

12-10-01 NB-Králíky (2)

12-10-01 NB-Králíky (2) 

Detailní náhled

12-10-01 NB-Králíky (3)

12-10-01 NB-Králíky (3) 

Detailní náhled

12-10-01 NB-Králíky

12-10-01 NB-Králíky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem