HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidič osobního automobilu náraz do stromu nepřežil .

(19. 11. 2017) V 1:33 hodin přijalo operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě jednoho osobního automobilu nedaleko obce Moravský Písek (JMK). K události okamžitě vyjela jednotka ze stanice Veselí nad Moravou (HZS JMK) a jednotka ze stanice Uherské Hradiště s dalším cisternovým vozem. 

V době příjezdu k události bylo zjištěno, že k nehodě došlo ještě na území Zlínského kraje mezi Moravským Pískem a Uherským Ostrohem. Na místě již zasahovali profesionální hasiči Jihomoravského kraje a posádka zdravotnické záchranné služby.

Jak bylo průzkumem zjištěno, řidič se svým vozem značky Volkswagen sjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Při nehodě utrpěl smrtelná zranění a lékař konstatoval úmrtí.

Místo bylo předáno veliteli z Uherského Hradiště a jednotka z Veselí nad Moravou se vrátila zpět na svou základnu. Komunikace byla v době řešení nehody úplně uzavřena.

Hasiči zajistili vrak vozidla proti vzniku požáru a zabezpečili nasvícení místa události. Po zadokumentování nehody policií byl vrak vozidla naložen na odtahovou službu a komunikace byla uklizena od střepů a úlomků vozu. V 5:40 hodin byl zásah jednotky ukončen a hasiči se vrátili zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem