Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Reakce na prezentaci výsledků forenzního auditu

Přinášíme oficiální reakci na prezentaci výsledků forenzního auditu na tiskové konferenci dne 17.1.2011 v budově Ministerstva vnitra 

Obsah forenzního auditu, týkající se MV-generálního ředitelství HZS ČR, který prezentoval ministr vnitra Radek John před novináři na tiskové konferenci (http://www.mvcr.cz/clanek/radek-john-zverejnil-vysledky-forenzniho-auditu-v-rezortu-ministerstva-vnitra.aspx), nám byl písemně doručen dne 10.1.2011.

Tým pracovníků MV-generálního ředitelství HZS ČR v něm všechna uvedená zpochybnění a napadení prověřil a následně zpracoval odpovědi a doložil k tomu všechny patřičné podklady s výsledkem, že byla všechna zpochybnění a napadení jednoznačně odmítnuta. Tyto odpovědi se všemi podklady byly dne 13.1.2011 předány náměstkovi ministra vnitra Michalu Morozovi. Vzhledem k tomu, že jsou příslušníci MV-generálního ředitelství HZS ČR vázáni mlčenlivostí, nemůžeme tyto námi zaslané odpovědi se všemi podklady zveřejnit.


Pokud ale v rámci transparentnosti zbaví ministr vnitra všechny dotčené příslušníky MV-generálního ředitelství HZS ČR této mlčenlivosti, jsme okamžitě připraveni všechny námi zaslané odpovědi se všemi podklady, týkající se obsahu prezentovaného forenzního auditu, zveřejnit,“ řekl k této věci náměstek generálního ředitele HZS ČR pro ekonomiku plk. Ing. Alois Sellner.

 

kpt. Bc. Radek Kislinger
tiskový mluvčí
Ministerstvo vnitra - generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR
mobil: +420 602 215 142
tel:   +420  950 819 944
email: radek.kislinger@grh.izscr.cz 


 

vytisknout  e-mailem