HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Příslušník HZSOL na titulní straně

Nám všem dobře známý odborný časopis požární ochrany, integrovaného záchranného systému a ochrany obyvatelstva „112“ vydává MV – generální ředitelství HZS ČR.  

Je určen především pracovníkům orgánů státní správy a samosprávy a všem právnickým a fyzickým osobám, které působí ve složkách integrovaného záchranného systému, v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva. Vychází měsíčně, a i když je dodáván pouze předplatitelům, zejména skoro každý hasič ho zná a pravidelně čte.
Redakční rada neodpovídá pouze za obsahovou úroveň tohoto časopisu, ale také za návrhy grafické úpravy. Titulní strana tohoto časopisu se stává rovněž „výkladní skříní“ každého vydaného čísla a bývá zde umisťována jedna z nejlepších fotografií, vztahující se k některému z témat vydaného čísla časopisu.
Na titulní straně vydání 7 čísla z roku 2013 tohoto časopisu je umístěna fotografie našeho příslušníka – reprezentanta profesní soutěže TFA pprap. Jaromíra Barcucha z Požární stanice Šumperk. Na fotografii z titulní strany je zachycen, kdy v červené přilbě plní jednu z disciplín Mistrovství Evropy v Německu. To, že byla výprava našich borců na Mistrovství Evropy velice úspěšná jste si určitě přečetli i uvnitř časopisu, přesto patří také poděkování autoru titulní fotografie Michalu Šafusovi z Požárů.cz. Tomu se podařilo našeho příslušníka HZS Olomouckého kraje zachytit do fotografie se „správným úhlem“ a ve „vhodném okamžiku“, což si titulní strana časopisu určitě zaslouží.
 
plk. Ing. Martin Žaitlik, Územní odbor Šumperk
Odkazy do noveho okna

Barcuch - 112

Barcuch - 112 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem