HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při srážce osobního vozu a tramvaje museli hasiči vyprostit vozidlo z kolejiště

Uzavření dopravy v jednom směru, jak tramvajové, tak silniční, v Ruské ulici v Ostravě-Zábřehu si vyžádala srážka osobního vozu a tramvaje, v pondělí 17.4.2023 v dopoledních hodinách. 

Informace o nehodě byla na operační středisko hasičů oznámena v pondělí 17.4.2023 osm minut po desáté hodině. Na místo události vyjely profesionální jednotky hasičů ze stanic Ostrava-Fifejdy, Ostrava-Poruba a kolem události ve stejnou chvíli projížděla i jednotka dobrovolných hasičů z Ostravy-Zábřehu. Společně s nimi se na zásahu podílela i Zdravotnická záchranná služba (ZZS) a Policie ČR.

Ještě před příjezdem hasičských jednotek došlo k vytažení řidiče osobního vozu a jeho předání do péče ZZS. Cestující z tramvaje vyvázli z nehody bez zranění a jejich evakuace proběhla ještě před příjezdem hasičských jednotek na místo události. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a po ukončení šetření nehody ze strany Policie ČR jej, za pomoci navijáku, hasiči vyprostili z prostoru kolejiště. Poté byla jak tramvajová, tak silniční doprava opět zprovozněna.

vytisknout  e-mailem