HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při dopravní nehodě v Zašové se zranily tři osoby.

(18. 11. 2017) Krátce po čtvrté hodině ranní došlo nedaleko obce Zašová na Vsetínsku k dopravní nehodě jednoho osobního vozu. Podle oznamovatele se na místě nacházelo několik zranění. K události byla proto okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí. 

Průzkumem na místě bylo potvrzeno, že řidič s osobním automobilem značky Škoda sjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Ve voze v době nehody cestovalo celkem pět osob, z toho tři byli zraněni. Všichni se v době příjezdu hasičů nacházeli mimo vozidlo a nebylo nutné jejich vyproštění. Po prvotním ošetření byli odvezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Jednotka zajistila místo havárie a provedla protipožární zabezpečení vraku vozu. Uniklé provozní náplně byly zlikvidovány pomocí speciálních sorpčních látek. Po zadokumentování nehody policií bylo na pokyn velitele zásahu provedeno odstranění stromu, aby mohl být automobil vyproštěn na volný prostor, kde jeho naložení zajistila odtahová služba. Jakmile byl proveden závěrečný úklid komunikace, byl zásah na místě ukončen a jednotka se v 6:26 hodin vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem