HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při čelním střetu zraněno pět žen.

Na místě dopravní nehody dvou osobních vozidel poblíž Chropyně zasahovali před patnáctou hodinou profesionální hasiči z Kroměříže. 

V prostoru táhlé zatáčky mezi Skaštice a Chropyní na Kroměřížsku došlo dnes před půl třetí odpoledne k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. I když se řidička vozidla Škoda snažila podle svého následného vyjádření strhnout vozidlo ke své krajnici, čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem zn. Opel už zabránit nedokázala. Spolu s ní cestovaly ve vozidle další čtyři ženy. Ty stejně jako řidička utrpěly lehčí a středně těžká zranění. Ve vozidle zn.Opel cestovaly dvě dospělé osoby a dvě děti. Všichni vyvázli ze střetu bez zranění.
 
Jako první dorazila v 14:40 hodin na místo hlášené události posádka zdravotnické záchranné služby těsně následovaná jednotkou profesionálních hasičů ze stanice Kroměříž. V dalších minutách přijela na místo nehody další posádka zdravotníků. Současně s asistencí zdravotníkům zajistili hasiči místo nehody a havarovaná vozidla. Po odvozu zraněných žen, zadokumentování nehody policisty a odstranění vraků vozidel z komunikace, dokončili hasiči nutné likvidační a úklidové práce.

 

Autor: por.Bc. Libor Netopil - tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem