HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Převrácený náklaďák i náraz do stromu

Zásahy hasičů u dopravních nehod dne 27. 8. 2018. 

Suchý Důl – dopravní nehoda – 27. 8. 13:29
Následky dopravní nehody v katastru Suchého Dolu blízko části Slavný odstraňovali profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolná jednotka z Police nad Metují. Osobní vůz narazil při nehodě do sloupu telekomunikačního vedení. Jedné zraněné osobě poskytli hasiči první předlékařskou pomoc a poté si ji převzali do péče záchranáři. O poškozeném sloupu vyrozumělo operační středisko zástupce telekomunikací.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 27. 8. 16:54
Na křižovatce komunikace I/33 a odbočky na Předměřice nad Labem zasahovali u dopravní nehody profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská. Havaroval zde motocykl, přičemž došlo ke zranění jedné osoby. Hasiči místo události zajistili, zraněného motorkáře si převzali do péče záchranáři a místo bylo předáno policistům.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 27. 8. 16:59
V ulici Bohuslava Martinů zasahovali profesionální hasiči z centrální stanice u dopravní nehody osobního vozidla a dvou nákladních automobilů. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Jeden z nákladních vozů se při nehodě převrátil na bok, hasiči však nikoho z posádky vyprošťovat nemuseli. Místo události zajistili a po zadokumentování otočila jednotka automobil zpět na kola. Na závěr se hasiči postarali o úklid vozovky.

Albrechtice nad Orlicí – dopravní nehoda – 27. 8. 19:15
Rychnovští profesionální hasiči a dobrovolná jednotka z Týniště nad Orlicí zasahovali u dopravní nehody dvou osobních vozidel. Nehoda se stala v blízkosti hájovny u Nové Vsi. Jeden z automobilů narazil po nehodě do stromu a druhý vyjel mimo komunikaci. Při události došlo ke zranění jedné osoby. Hasiči poskytli zraněnému první předlékařskou pomoc, poté si jej převzali záchranáři a transportovali ho do zdravotnického zařízení. Hasiči provedli na havarovaných vozech protipožární opatření a zajistili místo události. Komunikace byla po dobu zásahu složek IZS uzavřená. Po došetření nehody pomohly jednotky s naložením vozu na odtah a komunikaci uklidily. Místo zásahu si převzala policie.

Meziměstí – dopravní nehoda – 27. 8. 19:26
Ve Vižňově havaroval osobní automobil a skončil mimo komunikaci. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Broumova, kteří místo události zajistili, provedli protipožární opatření a opatření proti úniku provozních kapalin. Vůz najel do zvýšeného terénu a zde zůstal zaparkovaný. Jednu osobu si převzali do péče záchranáři.

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Albrechtice n. O (1)

DN Albrechtice n. O (1) 

Detailní náhled

DN Albrechtice n. O (2)

DN Albrechtice n. O (2) 

Detailní náhled

DN HK, 2xNA, OA (1)

DN HK, 2xNA, OA (1) 

Detailní náhled

DN HK, 2xNA, OA (2)

DN HK, 2xNA, OA (2) 

Detailní náhled

DN HK, 2xNA, OA (3)

DN HK, 2xNA, OA (3) 

Detailní náhled

DN Meziměstí, Vižňov (1)

DN Meziměstí, Vižňov (1) 

Detailní náhled

DN Meziměstí, Vižňov (2)

DN Meziměstí, Vižňov (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem