HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Převrácený kamion na dálnici D8, neznámá látka v řece Mandavě ve Varnsdorfu a další zásahy.

24.4. 14:26 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na 23. kilometru dálnice D8 ve směru na Prahu leží v příkopu kamion vezoucí pivo.  

Na místo vyjela jednotka ze stanice Roudnice nad Labem. Krajské operační a informační středisko informovalo Ředitelství silnic a dálnic, které na místo poslalo vozidla kvůli úklidu a označení omezení průjezdnosti. Kamion s přívěsem, který převážel prázdné lahve od piva byl převrácený ve škarpě. Řediteství silnic a dálnic uzavřelo dálnici od sjezdu Roudnice nad Labem po Novou Ves. Objízdná trasa vedla po staré E55. Od 15:24 je D8 opět v provozu, omezeno na levý pruh.
Územní odbor Děčín 
únik neznámé látky v řece Mandavě
24.4. 12:29 Na linku tísňového volání byla oznámena skvrna neznámého původu v řece Mandavě mezi dvěma mosty u splavu u hotelu Praha ve Varnsdorfu. Krajské operační a informační středisko vyslalo na místo jednotku ze stanice Varnsdorf. Jednotka postavila nornou stěnu před hranicemi se SRN u Mostecké ulice. Krajské operační a informační středisko informovalo Českou inspekci životního prostředí, Povodí Ohře a operační středisko v německém Bautzenu. Na místo se dostavila Česká inspekce životního prostředí. Druh látky nebyl dosud zjištěn. Na místě se spekulovalo, zda jde o přepad čističky nebo větší množství starého mléka. Jednotka bude jezdit kontrolovat nornou stěnu.   
Územní odbor Most
prasklý přívod horké vody v domě
24.4. 4:15 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v domě v Podkrušnohorské ulici v Litvínově praskla horká voda. Na místo byla vyslána jednotka ze stanice Litvínov. Hasiči našli narušený horkovod a přívod do topení a uzavřeli uzávěr vody. Na místo byla povolána odborná firma, která prováděla výměnu trubek. Jednotka po uzavření všech přívodů do vchodu ukončila zásah a vrátila se na základnu.
 

vytisknout  e-mailem