HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Převrácení vozidla se nepotvrdilo. Zraněnému řidiči pomohli svědci nehody

(7.8.2017) Dopravní nehoda osobního vozidla na hlavní komunikaci Vsetín – Valašské Meziříčí. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Vsetín. 

Vsetínští profesionální hasiči byli na místo události vysláni v 08:57 hodin. Podle upřesnění z místa zásahu sjelo osobní vozidlo zn. Renault mimo komunikaci do příkopu odkud se odrazilo zpět na komunikaci, kde zůstalo stát a částečně bránilo v provozu. Prvotní informace o převrácení vozidla na střechu se tak nepotvrdila. K nehodě došlo před sjezdem z hlavní komunikace do centra města.

Ještě před příjezdem profesionálních hasičů se o zraněného řidiče vozidla postarali svědci nehody, kteří ho následně předali do další péče záchranářům.

Hasiči zajistili místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo na frekventovaném místě hlavní komunikace, pomohli hasiči i s řízením provozu. Po desáté hodině předal velitel zásahu místo události policistům. Po ukončení vyšetřování nehody se hasiči na místo vrátili a dokončili úklid komunikace.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem