HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Žďársku od 07,00 hod dne 15. ledna do 07,00 hod dne 16. ledna 2018

V 10,35 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Dolní Rožínky k požáru autojeřábu ve Stříteži. Požár se podařilo uhasit před příjezdem jednotek na místo události. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

V 04,17 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanici Bystřice nad Pernštejnem strom, který padl na komunikaci u Dalečína.

V 04,52 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žďár nad Sázavou strom, který padl na komunikaci u Bohdalce.

V 06,06 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí k požáru, který ohlásilo čidlo EPS v objektu společnosti sídlící v ulici K Novému nádraží ve Velkém Meziříčí. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.

V 06,23 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem strom, který padl na komunikaci u Dalečína.

V 06,57 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Křižanova k ohlášenému požáru sazí v komíně v Kozlově. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem