HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Třebíčsku od 07,00 hod dne 28. října do 07,00 hod dne 29. října 2015

 
V 08,07 hod signalizovalo čidlo EPS požár v objektu společnosti sídlící na ulici Husova v Moravských Budějovicích. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.
 
V 09,55 hod přijala operátorka tísňové linky 112 oznámení o požáru vzduchotechniky ve společnosti sídlící na ulici Žďárského v Kožichovicích. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že hoří odpad v potrubí. Požár se obešel bez zranění a beze škody. Hasiči svým zásahem uchránili majetek za 4 miliony korun. U události zasahovali třebíčští profesionální hasiči.
 
V 14,17 hod havaroval u Římova osobní vůz. Nehoda si vyžádala jedno zranění. A místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Želetavy. Hasiči vůz a místo nehody technicky zabezpečili.
 
V 05,35 hod se u Valče střetl motocykl s dodávkou. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči poskytli zraněné osobě předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků je předali do jejich péče. Havarovaná vozidla a místo nehody hasiči technicky zabezpečili. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Třebíče a Hrotovic.
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem