HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07.00 hod pondělí 28. července 2014 do 07.00 hod úterý 29. července 2014

 
V 15.02 hod vyjeli ledečští profesionální hasiči dohasit ohniště po kulturní akci do Sechova.
 
V 15.06 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči vyprosti vysokozdvižný vozík, který uvízl v bahně u ubytovny na ulici U Topíren v Havlíčkově Brodě.
 
V 16.37 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči otevřít dveře bytu, ve kterém byla  podle prvotních informací zraněná osoba. Do bytu se hasiči dostali za pomoci lezecké výstroje a výškové techniky. Po otevření bytu byl muž předán do péče zdravotníkům.
 
V 17.13 hod provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Chotěboři otevření dveří bytu, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení na ulici Severní v Chotěboři.
 
V 17.15 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina dopravní nehoda motocyklisty na 112,2 km dálnice D1 ve směru na Brno. K nehodě vyjeli jihlavští profesionální hasiči. Motocyklista se při nehodě zranil a skončil v péči zdravotníků. Dálnice D1 zůstala po nehodě s opatrností průjezdná. Hasiči provedli na havarovaném stroji protipožární opatření a místo nehody zajistili.
 
V 18.36 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod otevřít dveře domu, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení na ulici Kokořínská v Havlíčkově Brodě.
 
V 18.43 hod vyjeli ledečští profesionální hasiči na ulici Na rámech v Ledči nad Sázavou, odkud byl hlášený požár stromu na zahradě rodinného domu. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o nenahlášené pálení zahradního odpadu.
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem