HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 8. února 2018

SVODOkres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Srby 8. 2. 2018 6:28:33                                                             K dopravní nehodě se zraněním vyjela za Srby jednotka PS Domažlice. Jednalo se o dopravní nehodu jednoho osobního vozu. Zraněná osoba v péči ZZS.

Stanice Domažlice 

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Maxov 8. 2. 2018 20:23:17                                         K odstranění stromu přes komunikaci vyjela jednotka SDH Všeruby.

Všeruby (Domažlice)

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Malechov 8. 2. 2018 8:17:50                                                                                                                               K dopravní nehodě se zraněním vyjela k Malechovu jednotka PS Klatovy. Automobil se nacházel v poli, jedna zraněná osoba v péči ZZS. Jednotka provedla protipožární opatření. Bez úniku provozních kapalin.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Běšiny 8. 2. 2018 12:10:44                                                                                        K dopravní nehodě nákladního automobilu vyjely jednotky PS Klatovy a SŽDC. Jednalo se o náraz do železničního viaduktu. Nehoda se obešla bez zranění. Provoz na trati musel být zastaven, došlo k posunutí mostu o cca 15 cm. Jeho zřícení na vozovku nehrozilo. Místo události si převzala SŽDC.

Stanice Klatovy SŽDC Plzeň 

Okres Plzeň-město

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Radobyčice, Lánská 8. 2. 2018 12:59:52                                                                                                                            K požáru v koupelně RD v Radobyčicích vyjely jednotky PS Slovany, PS Střed, PS Košutka. JSDH Radobyčice byla vrácena na základnu. Jednalo se o požár bojleru. Jednotky provedly likvidaci a odvětrání objektu.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Slovany Stanice Plzeň Střed Radobyčice

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Klostermannova 8. 2. 2018 13:08:25                                                                                                                      K požáru kontejneru na papír vyjela jednotka PS Střed. Beze škody.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Jižní Předměstí 8. 2. 2018 13:41:14                                                                                                              K úklidu po dopravní nehodě dvou osobních automobilů vyjela jednotka PS Střed. Nehoda bez zranění, jednotka provedla posyp uniklých provozních kapalin sorbentem. Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; U Prazdroje 8. 2. 2018 15:11:39                                                                                                                     K úklidu po dopravní nehodě tří osobních vozů na Anglickém nábřeží vyjela jednotka SŽSC a PS Střed. PS nebyla na místě potřeba. Jednotka SŽDC provedla posyp uniklých provozních kapalin sorbentem. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Plzeň Střed SŽDC Plzeň  

TECHNICKÁ POMOC-OSOBA V NOUZI; Chválenická 8. 2. 2018 16:29:40
K otevření bytu ve Chválenické ulici vyjela jednotka PS Slovany.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Chrást, Družstevní 8. 2. 2018 18:16:14
K otevření bytu v Chrástu ulici vyjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Univerzitní 8. 2. 2018 19:05:25
K otevření garáže na žádost PČR vyjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-sever

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Líně, U Stadionu 8. 2. 2018 14:49:57                                                                                                                   K likvidaci požáru autovraku vyjely jednotky PS Nýřany a SDH Líně. Vrak hořel na zahradě RD. Beze škod a zranění.

Stanice Nýřany Líně

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-AED; Blatnice 8. 2. 2018 19:20:30                                                                                                                               K osobě v bezvědomí do Blatnic vyjela jednotka Nýřany. Jednotka prováděla resuscitaci do příjezdu ZZS. Lékař prohlásil osobu za mrtvou.

Stanice Nýřany

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Tachov, Žižkova 8. 2. 2018 6:33:23                                                                                                    K součinnosti se ZZS při transportu pacienta vyjela jednotka PS Tachov.

Stanice Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Stříbro, náměstí Svobody 8. 2. 2018 14:01:46                                                               K likvidaci úniku nafty po technické závadě na osobním voze vyjela jednotka PS Stříbro.

Stanice Stříbro

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Tachov, Bělojarská 8. 2. 2018 17:47:48                                                                 K otevření bytu v Bělorajské ulici vyjela jednotka PS Tachov.

Stanice Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Tachov, Třešňová 1641 8. 2. 2018 22:58:14                                                                                       K úniku plynu do bytovky vyjela do Třešňové ulice jednotka PS Tachov. Jednotka provedla měření koncentrace. Koncentrace byla na hranici měřitelnosti. Místo bylo předáno technikovi plynáren.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem