HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 6. února 2018

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Babylon 6. 2. 2018 5:25:16                                                      K dopravní nehodě se zraněním vyjela za Havlovice jednotka PS Domažlice. Šlo o dopravní nehodu dvou osobních automobilů. Jednotka provedla protipožární opatření. Zraněná osoba byla předána do péče ZZS.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

6_2_2018 požár Velhartice (3).jpgPOŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Velhartice 6. 2. 2018 7:24:17                                                                                                                                                 K požáru bytu nad místní hasičskou zbrojnicí ve Velharticích vyjely před půl osmou ráno jednotky PS Klatovy, PS Sušice, SDH Velhartice a SDH Kolinec. Požár se šířil prostorem mezi stropem přízemí a podlahou prvního patra. Hasiči provedli částečné rozebrání podlahy, aby bylo možné se dostat k ohnisku požáru. Celý prostor byl silně zakouřen. Uvnitř byla nalezena jedna osoba bez známek života. Celková škoda způsobená požárem byla předběžně odhadnuta na 210tis. Kč. Okolnosti požáru a úmrtí osoby jsou v šetření.

Stanice Klatovy Stanice Sušice Kolinec Velhartice 

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Švihov, Za Vodou 6. 2. 2018 18:54:10                                                                                                           K vytažení osobního automobilu z potoka vyjela jednotka PS Klatovy mezi Švihov a Kokšín. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka provedla preventivní opatření proti úniku provozních kapalin do vodního toku a pomocí vyprošťovacího jeřábu dostala automobil na vozovku.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Sokolovská 6. 2. 2018 0:02:32                                                                                                           K transportu pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka PS Košutka.

Stanice Plzeň Košutka

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Francouzská třída 6. 2. 2018 7:03:33                                                                   K otevření bytu, v němž se nacházela osoba se zdravotními obtížemi, vyjela jednotka PS Slovany na Francouzskou třídu. Vstup přes dveře se ukázal jako nevhodný, proto hasiči vnikli do bytu pomocí automobilového žebříku přes okno. Uvnitř nalezenou osobu poté předali do péče ZZS.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Ledecká 6. 2. 2018 10:33:36                                                                                         K otevření bytu v Ledecké ul. vyjela jednotka PS Košutka. Panovala obava o zdraví uživatelky bytu. Těsně před uskutečněním násilného vstupu paní otevřela.

Stanice Plzeň Košutka

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Sokolovská 6. 2. 2018 19:13:12                                                                            K otevření bytu, v němž se nacházela zraněná osoba, vyjely jednotka PS Střed a PS Košutka do Sokolovské ul. Jednotka PS Košutka provedla vstup přes okno a po otevření bytu předala zraněnou osobu do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed


Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA;Třemošná, Sídliště 6. 2. 2018 0:12:36
K transportu pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka PS Košutka.


Stanice Plzeň Košutka

Okres Rokycany

UDÁLOST NA OBJEKT-POŽÁR NA PCO;Rokycany, Armádní 6. 2. 2018 3:57:37
K požáru na pultu PCO vyjela jednotka PS Rokycany. Jednalo se o spálené jídlo. Jednotka prostor odvětrala přetlakovou ventilací.


Stanice Rokycany

6_2_2018 DN traktor x OA Kařízek.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Kařízek I 6. 2. 2018 6:42:57                                                                                                                                                 K dopravní nehodě osobního vozidla a traktoru vyjely jednotky PS Rokycany a SDH Zbiroh. V době příjezdu jednotek byla řidička z osobního vozu již mimo vozidlo, ošetření ZZS odmítla. Jednotky provedly protipožární opatření a zasypání uniklých provozních kapalin sorbentem.

Stanice Rokycany Zbiroh

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Přísednice 6. 2. 2018 16:35:53                                                                                                                                                                                                                       K úniku provozních kapalin po dopravní nehodě vyjela jednotka SDH Zbiroh. Jednalo se o dopravní nehodu jednoho osobního vozidla do svodidel. Nehoda bez zranění. Jednotka provedla protipožární opatření a posyp vozovky sorbentem.

Zbiroh

vytisknout  e-mailem