HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 3.května 2018

SVODOkres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-LIKVIDACE OBTÍŽNÉHO HMYZU; Rokyta 3. 5. 2018 8:16:58
Hasiči PS Sušice zlikvidovali dvě sršní hnízda v objektu informačního centra Rokyta.

Stanice Sušice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Strážov 3. 5. 2018 14:26:50
Jednotka PS Klatovy vyjela k odstranění suchých větví visících ze stromu nad zastávkou.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Tymákov 3. 5. 2018 0:52:12                                                                                                                       Jednotky PS Slovany  SDH Tymákov likvidovaly požár velkokapacitního kontejneru ve sběrném dvoře.

Stanice Plzeň Slovany Tymákov

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Plzeň 3. 5. 2018 11:00:05                                                                                                                           Jednotka PS Střed vyjela k úklidu po dopravní nehodě jednoho OA bez zranění.

Stanice Plzeň Střed

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Smetanova 3. 5. 2018 12:19:10                                                                                                Jednotky PS Slovany a SDH Šťáhlavy vyjely k úniku plynu do ovzduší. Jednalo se o porušené potrubí. Únik byl ve spolupráci s plynárenskou službou zastaven.

Stanice Plzeň Slovany Šťáhlavy

POŽÁR-LESNÍ POROST; Ve Višňovce 3. 5. 2018 17:01:07                                                                                                                               Jednotka PS Slovany dohasila špatně uhašené ohniště.

Stanice Plzeň Slovany

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VÝŠKY; Petrohrad 3. 5. 2018 19:52:23                                                                                                                  Jednotky PS Střed a PS Košutka vyjely k asistenci PČR a ZZS. Jednalo se o pokus o sebevraždu skokem z mostu. Jednotky byly připraveny zasáhnout se seskokovou matrací v případě, že by sebevrah skočil. K tomuto naštěstí nedošlo.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Želvice 22 3. 5. 2018 13:15:58                                                                                  Jednotka PS Nepomuk vyjela k otevření domu. Panovala obava o život jeho majitele. Bohužel se tato obava potvrdila. Událost si převzala PČR.

Stanice Nepomuk

Okres Rokycany

POŽÁR-LESNÍ POROST; Bušovice 3. 5. 2018 7:44:53                                                                                                                                        Jednotka PS Rokycany vyjela k malému požáru hrabanky vzniklému pravděpodobně od nedopalku cigarety.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Bor 3. 5. 2018 13:07:30                                                                                                                               Jednotky PS Tachov, SŽDC Plzeň, SŽDC Cheb, SDH Bor, SDH Přimda a SDH Stráž vyjely k požáru lokomotivy ve stanici Bor. Jednalo se o požár kabelů v motorové části, který byl částečně uhašen hasicími přístroji. Jednotky SDH byly vráceny na základny a místo události si převzala SŽDC Cheb.

SŽDC Plzeň  Stanice Tachov Bor Přimda Stráž (TC) SŽDC Cheb

vytisknout  e-mailem