HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 28. března 2018

SVOD

Okres Domažlice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Česká Kubice 28. 3. 2018 15:40:27                                               Jednotky PS Domažlice a SDH České Kubice vyjely k požáru sazí v komíně. Hasiči srazili saze a vybrali popel z kotle. Majitel předložil platnou revizní zprávu.

Stanice Domažlice Česká Kubice

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Nová Hůrka 28. 3. 2018 11:13:26                                                                                                        Jednotka Správy NPŠ a obce Prášily vyjela k dopravní nehodě osobního vozidla bez zranění. Jednotka řídila dopravu v místě nehody a pomohla naložit vůz na odtah.

Správa NPŠ a Obec Prášily

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Tachovská 28. 3. 2018 14:54:49                                                                         Hasiči PS Košutka a SDH Bolevec vyjeli k podezření na požár v bytu. Průzkumem pomocí výškové techniky zjistili hasiči, že se jedná o spálené jídlo na plotně. V bytě kromě psa velkého plemene nikdo nebyl. Hasiči vstoupili do bytu přes okno a byt odvětrali. V průběhu zásahu se na místo události dostavil majitel bytu.

Stanice Plzeň Košutka Bolevec

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Spálené Poříčí, Štítovská 28. 3. 2018 16:17:11                                                           Ve Spáleném Poříčí najela řidička špatně na mostek a vozidlo zůstalo zaklíněné nad říčkou Bradavou. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Při příjezdu jednotek již byly všechny 3 osoby z vozidla venku. Hasiči pomohli vozidlo dostat zpět na komunikaci. Místo události si převzala PČR. Stanice Plzeň Slovany Blovice Spálené Poříčí

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kaznějov 28. 3. 2018 7:02:07                                                                                                                    Jednotka PS Plasy vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla. Automobil se nacházel na kolech mimo vozovku v náletovém porostu. Hasiči provedli protipožární opatření a odpojení akumulátoru. Dále prořezali náletové dřeviny, aby mohlo být vozidlo vyproštěno. Řidič dle svého tvrzení nezraněn.

Stanice Plasy

Okres Rokycany

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Holoubkov 28. 3. 2018 20:39:03                                                                               Hasiči PS Rokycany vyjeli k likvidaci úniku oleje z proražené olejové vany.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Zadní Milíře  28. 3. 2018 8:55:55                                                                                                     Hasiči PS Tachov vyjeli k transportu pacienta do vozu ZZS.

Stanice Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI; Přimda 28. 3. 2018 16:27:38                                                                                       Hasiči PS Tachov a SDH Přimda vyjeli k likvidaci olejové skvrny na silnici mezi Přimdou a Václavským rybníkem. Cca 200 metrovou skvrnu zasypali hasiči sorbentem. Stanice Tachov Přimda

vytisknout  e-mailem