HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 26. dubna 2018

SVODOkres Domažlice

POŽÁR-VÝŠKOVÉ BUDOVY; Blížejov 113 26. 4. 2018 15:24:06                                              Jednotky PS Domažlice, SDH Horšovský Týn a SDH Blížejov vyjely k požáru sazí v komínu.

Stanice Domažlice Blížejov Horšovský Týn

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Nová Víska 26. 4. 2018 6:55:26                                       Hasiči PS Klatovy vyjeli k dopravní nehodě jednoho OA bez zranění. Jednotka Provedla protipožární opatření a zajištění místa nehody. Událost si převzala PČR.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Jetenovice 26. 4. 2018 12:39:22                                                                                                      Jednotka PS Horažďovice odstranila strom padlý do drátů telefonního vedení.

Stanice Horažďovice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Štěpánovice 26. 4. 2018 14:23:08                                                                                                          Jedotka PS Klatovy zasahovala u dopravní nehody dvou osobních vozidel se zraněním. Dva zraněné účastníky nehody si převzala ZZS, hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Špičák 26. 4. 2018 16:58:58                                                                                    Suché větve nad dětským hřištěm likvidovala jednotka PS Železná Ruda.

Stanice Železná Ruda

Okres Plzeň-město

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Vrchlického 26. 4. 2018 1:29:15                                                                    Jednotka PS Střed vyjela na žádost ZZS k otevření bytu s osobou se zdravotními obtížemi uvnitř. Po otevření bytu pomohli hasiči s transportem osoby do vozu ZZS.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; K Úvozu  26. 4. 2018 15:37:09                                                                                                          Hasiči PS Střed likvidovali nalomenou větev visící nad komunikací.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-ŽELEZNIČNÍ; Nezvěstice 26. 4. 2018 16:37:59                                                                                                                     Jednotky PS Slovany a SŽDC vyjely k případu dívky, jež vypadla, či vyskočila z vlaku v Nezvěsticích. Zraněná dívka byla předána do péče ZZS. Okolnosti události zjišťuje PČR.

Stanice Plzeň Slovany SŽDC Plzeň 

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Sokolovská 26. 4. 2018 17:26:38                                                                                   Hasiči PS Košutka vyjeli k otevření bytu.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Rokycany

POŽÁR-LESNÍ POROST; Hůrky 26. 4. 2018 18:16:35                                                                                                                                                   K požáru trávy od nedopalku cigarety vyjely jednotky PS Rokycany, SDH Hůrky a SDH Dobřív. Na místě se ukázalo, že se jedná o požár o ploše jen cca 1 X 1m.

Stanice Rokycany Dobřív Hůrky

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kladruby 26. 4. 2018 13:52:17                                                                                                             Hasiči PS Stříbro vyjeli k úklidu vozovky po dopravní nehodě dodávky a OA bez zranění. Hasiči zlikvidovali únik provozních kapalin sorbentem.

Stanice Stříbro

POŽÁR-PRŮMYSLOVÉ,ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY,SKLADY; Planá, Karlín 26. 4. 2018 20:49:27                                                                               Jednotky PS Tachov, SDH Chodová Planá, SDH Planá, SDH Černošín a velicí důstojník z PS Košutka vyjeli k požáru ve firmě zabývající se zpracováním odpadu. Jednalo se o požár řezacího stroje na papír a uskladněného papíru určeného k recyklaci. Po vypnutí el. energie do objektu haly byly na likvidaci požáru nasazeny dva útočné proudy C, dále byly mimo halu vyneseny zasažené role papíru k následnému dohašení. Příčina požáru je v šetření. Hasiči provedli závěrečná průzkum termokamerou a místo bylo předáno majiteli. Škoda byla zatím vyčíslena na 400.000 Kč, uchráněné hodnoty na 12 mil. Kč.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Tachov Černošín (TC) Chodová Planá Planá

vytisknout  e-mailem