HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 24. ledna 2018

SVODOkres Domažlice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Horšovský Týn, Domažlická 24. 1. 2018 16:17:37
K likvidaci olejové skvrny z proražené olejové vany osobního vozidla vyjela jednotka PS Domažlice. Skvrnu o délce cca 50m zlikvidovala jednotka sorbentem.

Stanice Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Smolov 24. 1. 2018 18:09:04
Jednotka SDH Bělá nad Radbuzou vyjela k odstranění padlého stromu na komunikaci.

Bělá nad Radbuzou

Okres Klatovy

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Klatovy, Suvorovova 24. 1. 2018 16:09:24
K otevření bytu v Suvorovově ulici na žádost PČR vyjela jednotka PS Klatovy. Byla provedena vizuální kontrola z výškové techniky. V bytě se nikdo nenacházel, proto jednotka byt neotevírala.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-PŘÍPRAVA PLOCHY PRO VRTULNÍK LZS; Kolinec 24. 1. 2018 18:18:34
24. 1. 2018 18:18:34 JSDH Kolinec zajišťovala plochu pro přistání vrtulníku LZS.

Kolinec

Okres Plzeň-město

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Dvorní 24. 1. 2018 9:33:00                                                                                                                                                  K požáru nízké budovy do Dvorní ulice vyjely jednotky PS Střed, PS Košutka a SDH Bolevec. Došlo k zahoření v meziprostoru stropu a půdy od kouřovodu kachlových kamen. Jedna osoba se nadýchala zplodin hoření. Tuto si převzala do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed Bolevec

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; V Podhájí 24. 1. 2018 9:57:22                                                                              Na žádost PČR vyjela jednotka PS Slovany k otevření bytu v ulici V Podhájí. Po otevření bytu byla uvnitř nalezena osoba bez známek života.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY; Zábělská 24. 1. 2018 18:40:30                                                                                                                       HZS SŽDC vyjela k odčerpání vody v podchodu vlakové stanice Plzeň - Doubravka.

SŽDC Plzeň 

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Lipnice 24. 1. 2018 9:59:42                                                                                                                               K dopravní nehodě osobního vozu a dodávky v obci Lipnice vyjížděly jednotky PS Rokycany a SDH Mirošov. Jedna zraněná osoba byla předána do péče ZZS. Jednotky provedly protipožární opatření a po dohodě s PČR uvolnění komunikace. Dále provedly posyp sorbentem a úklid fragmentů havarovaných vozidel.

Stanice Rokycany Mirošov

Okres Plzeň-sever
DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Líně 24. 1. 2018 0:21:05                                                                                                                                      K dopravní nehodě nákladního automobilu a osobního vozu došlo na D1 za sjezdem na Sulkov. Na místo vyjela PS Střed. V osobním automobilu cestovaly čtyři osoby, dvě z nich byly zraněny. Osoby byly předány do péče ZZS. Dálnice v místě byla po doby zásahu uzavřena a doprava odkloněna na Plzeň.

Stanice Plzeň Střed

Okres Rokycany

24_1_2018 DN EJPOVICE (2).jpgDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Ejpovice 24. 1. 2018 15:39:00                                                                                                                                            Ke srážce osobního automobilu a linkového autobusu došlo v odpoledních hodinách na silnici mezi Rokycany a Ejpovicemi. Na místo vyjely jednotky PS Rokycany, PS Slovany a evakuační autobus PS Košutka. Při srážce utrpěli zranění řidič a nezletilá cestující v osobním voze. Oba byli předáni do péče ZZS. V autobuse cestovalo 15 lidí, z nichž jeden nezletilý utrpěl lehké zranění, které nevyžadovalo ošetření. Cestující byli odvezeni evakuačním autobusem. Při nehodě nedošlo k úniku provozních kapalin. Po celou dobu zásahu byla silnice mezi Rokycany a Ejpovicemi uzavřená. Okolnosti nehody vyšetřuje PČR.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Slovany Stanice Rokycany

Okres Tachov

24_1_2018DN NA Tisová (2).JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Tisová 10 24. 1. 2018 13:15:03                                                                                                                                              K nárazu nákladního automobilu do budovy mateřské školky došlo v obci Tisová. Na místo vyjela jednotka PS Tachov. K úniku provozních kapalin nedošlo. Jednotka zajistila místo nehody a řídila dopravu. Ke zranění nedošlo. Ke zjištění stavu budovy byl povolán statik.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem