HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 2. února 2018

SVODOkres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Dehtín 2. 2. 2018 10:15:51                                                         K dopravní nehodě dvou automobilů se zraněním vyjela jednotka PS Klatovy. Zraněná osoba byla předána do péče ZZS. Jednotka provedla likvidaci uniklých PHM.

Stanice Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Klatovy, 2. 2. 2018 13:24:56                                               K úklidu po dopravní nehodě dvou automobilů vyjela jednotka PS Klatovy. Jednotka provedla protipožární opatření a po zdokumentování nehody PČR zlikvidovala úniky provozních kapalin.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Skupova 2. 2. 2018 14:27:34                                                                                 K otevření bytu na žádost PČR vyjela jednotka PS Střed. Uživatele bytu si do péče převzala ZZS.

Stanice Plzeň Střed

Okres Rokycany

2_2_2018DN 2OA Osek (4).JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Osek 2. 2. 2018 12:45:44                                                                                                                                              K úklidu po dopravní nehodě dvou automobilů vyjela k Oseku jednotka PS Rokycany. Jednotka provedla protipožární opatření a po zdokumentování nehody PČR zlikvidovala úniky provozních kapalin.

Stanice Rokycany

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Strašice 2. 2. 2018 13:58:48                                                                        K požáru sazí v komíně vyjely do Strašic jednotky SDH Strašice a PS Rokycany.

Stanice Rokycany Strašice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Ejpovice 2. 2. 2018 16:48:30                                                                                                                       K úklidu po dopravní nehodě na 65km D5 vyjely jednotky PS Slovany a PS Rokycany. Jednalo se o DN jednoho osobního vozidla. Řidič byl v době příjezdu jednotek již mimo vozidlo a bez zjevného poranění. Vozidlo mimo těleso dálnice. Místo události si převzala PČR.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Rokycany

Okres Tachov

2_2_2018 DN Málkovice NAxSSÚD (3).JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Málkovice 2. 2. 2018 11:40:39                                                                                                                                              K dopravní nehodě nákladního automobilu a vozidla údržby došlo po půl 12 na dálnici D5, 122. km ve směru na Prahu. Nákladní automobil narazil do označeného, stojícího vozidla SSÚD, které převrátil. Z vozidla údržby se oddělil kontejner, který zčásti zavalil pracovníka SSÚD. Nákladní vozidlo zůstalo po střetu na boku. V době příjezdu naší jednotky byla již na místě události ZZS. Řidič nákladního vozu byl v péči ZZS v sanitním voze. Hasiči pomohli záchranářům se zajištěním zraněného pracovníka údržby a s jeho transportem do vrtulníku LZS. Dále provedli protipožární opatření a zlikvidovali únik oleje z nákladního vozidla. Příčinu nehody šetří PČR.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem