HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 19. února 2018

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Horšovský Týn, Plzeňská
19. 2. 2018 11:58:11                                                                                                                           K dopravní nehodě kamionu bez zranění vyjela mezi Horšovský Týn a Semošice jednotka PS Staňkov.

Stanice Staňkov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI; Poběžovice, Drahotínská 19. 2. 2018 16:08:25
K likvidaci olejové skvrny na parkovišti u MŠ vyjela do Poběžovic jednotka PS Domažlice.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Semošice 19. 2. 2018 22:57:52                                                                                                                   K úklidu po dopravní nehodě vyjela jednotka PS Staňkov.

Stanice Staňkov

Okres Klatovy

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY;Klatovy, Pod Borem 19. 2. 2018 8:08:16                                                                                                                               K požáru komína vyjela jednotka PS Klatovy. Při příjezdu na místo již komín nehořel plamenem. Majitel nedoložil revizi spalinových cest.

Stanice Klatovy

19_2_2018 DN Rejštejn - Svojše (3).JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Rejštejn 19. 2. 2018 13:59:10                                                                                                                                              K dopravní nehodě osobního automobilu  před křižovatku Rejštejn - Svojše vyjely jednotky PS Sušice a SDH Kašperské hory. Automobil poškodil zábradlí mostku a sjel ze srázu do potoka. Osoby cestující ve vozidle zůstaly zaklíněné uvnitř vozidla. Jednotky provedly stabilizaci vozidla pomocí popruhů a vyndaly osoby ven. Jedna zraněná osoba stěžující si na bolest hlavy byla odvezena ZZS, druhá osoba byla bez zranění. Jednotky dále provedly protipožární opatření a po prošetření nehody PČR asistovaly odtahové službě s vyproštěním vozidla.

Stanice Sušice Kašperské Hory

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Kolinec 19. 2. 2018 21:07:58                                                                                                                K asistenci ZZS se snesením pacienta do vozu vyjela jednotka SDH Kolinec.

Kolinec

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Tomanova 19. 2. 2018 14:32:55                                                                                    K asistenci ZZS při otevření bytu, v němž se nacházela osoba se zdravotními obtížemi, vyjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Přeštice, Sídliště 19. 2. 2018 10:27:27                                                                                               K transportu pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka PS Přeštice.

Stanice Přeštice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Předenice 21 19. 2. 2018 10:40:19                                                                                                        K úniku plynu z poškozeného plynového vedení vyjela jednotka PS Přeštice. Jednotka provedla protipožární zabezpečení. Na místo se dostavili pracovníci plynáren a únik zastavili. 

Stanice Přeštice

19_2_2018 požár OA Soběsuky (2).JPGPOŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Soběsuky 19. 2. 2018 17:28:14                                                                                                                                                K požáru osobního vozidla vyjela mezi Neurazy a Soběsuky jednotka PS Nepomuk. Oheň zasáhl celou motorovou část. Jako příčina byla určena závada na elektroinstalaci.

Stanice Nepomuk

Okres Tachov

UDÁLOST NA OBJEKT-POŽÁR NA PCO; Nová Hospoda, Ubytovací zařízení 19. 2. 2018 18:51:28
K požáru na PCO ubytovny vyjela do obce Nová Hospoda jednotka PS Tachov. Po provedení průzkumu jednotka zjistila, že šlo o požár varné konvice, použité v rozporu s místní směrnicí, na pokoji jednoho z ubytovaných. Požár byl uhašen ještě před příjezdem naší jednotky. Byla udělena pokuta.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem