HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 17. února 2018

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Újezd 17. 2. 2018 1:07:07                    K úklidu po dopravní nehodě dodávky a osobního vozidla bez zranění vyjela na silnici č. 26 jednotka PS Domažlice.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Krchleby 17. 2. 2018 8:49:51                                                    K dopravní nehodě jednoho osobního vozu vyjela jednotka PS Staňkov. Vozidlo se nacházelo v příkopu, na místě lehce zraněná řidička. Jednotka provedla protipožární opatření. Bez úniku PHM.

Stanice Staňkov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI; Horšovský Týn, Polní 17. 2. 2018 8:53:52                                                                      K likvidaci úniku nafty z nádrže kamionu vyjela jednotka PS Domažlice.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY;Domažlice, U Baldova 17. 2. 2018 17:00:58                                                                                                 K úklidu po dopravní nehodě bez zranění vyjela jednotka PS Domažlice.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Klatovy, Na Harfě 17. 2. 2018 15:32:34                                                                                                            K dopravní nehodě jednoho osobního vozidla se zraněním vyjela za Klatovy směr Nepomuk  jednotka PS Klatovy. V době příjezdu jednotky se vozidlo nacházelo na střeše. Zraněná řidička v péči ZZS. Z automobilu unikal olej. Jednotka provedla zatěsnění úniku, obrátila vozidlo na kola a odstranila ho z komunikace.

Stanice Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Hořákov 17. 2. 2018 15:40:26                                                                                                                  K dopravní nehodě jednoho osobního vozu mezi Běšiny a Hořákov vyjely jednotky PS Klatovy a PS Železná Ruda. Vozidlo vylétlo ze silnice převalilo se přes střechu a skončilo v poli. Ve vozidle zůstaly zaklíněné dvě zraněné osoby při vědomí. Jednotky provedly vyproštění osob a předání do péče ZZS.

Stanice Klatovy Stanice Železná Ruda

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Lehom 17 17. 2. 2018 16:49:51                                                                                                                   K úklidu po dopravní nehodě bez zranění vyjela jednotka PS Klatovy.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Sídliště Lochotín-sever 17. 2. 2018 1:56:20                                                                                                      K dopravní nehodě dvou osobních vozů se zraněním vyjela na křižovatku Gerská x Karlovarská jednotka PS Košutka. Jednalo se o boční střet vozidel. Jedna osoba byla s podezřením na šok transportována ZZS na dětskou kliniku FN Plzeň.

Stanice Plzeň Košutka

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Masarykova 17. 2. 2018 6:48:26                                                                                                                  K dopravní nehodě na křižovatce Mohylová x Masarykova vyjela jednotka PS Střed. Bez zranění a úniku PHM.

Stanice Plzeň Střed

17_2_2018 DN Sušická2.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Sušická 17. 2. 2018 12:40:36                                                                                                                                              K dopravní nehodě se zraněním vyjely do Sušické ulice jednotky PS Slovany a PS Střed. Jednalo se o boční náraz do sloupu veřejného osvětlení. Spolujezdec byl z vozidla vyproštěn a předán do péče ZZS, řidička byla bez zranění, pod vlivem alkoholu. Jednotky provedly protipožární opatření a zajištění místa nehody.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY; Majakovského 17. 2. 2018 12:43:38
K havárii vodovodu v Majakovského ulici vyjela jednotka PS Košutka.

Stanice Plzeň Košutka
 

Okres Plzeň-jih

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VODY; Dobřánky 17. 2. 2018 13:06:25                                                                                                                    K záchraně psa z řeky vyjely ke starému mostu v Dobřanech jednotky PS Přeštice a SDH Dobřany. Jednotka SDH Dobřany naložila psa stojícího ve vodním toku na kameni do člunu a předala ho majitelce.

Stanice Přeštice Dobřany

17_2_2018 DN Borovy2.jpg.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Borovy 17. 2. 2018 15:10:36                                                                                                                                                K dopravní nehodě tří vozidel u Borov vyjely jednotky PS Přeštice a PS Klatovy. Jednalo se o postupnou srážku dvou osobních a jednoho dodávkového vozidla. Řidička osobního vozu BMW nejprve nabourala do vleku protijedoucí dodávky a poté se čelně střetla s protijedoucím vozidlem Citroën. V době příjezdu jednotek již na místě zasahovalo jedno vozidlo ZZS, jehož posádka měla v péči zraněnou řidičku. Ostatní osoby z vozidel již byly venku. Dalším zraněným - jednomu dospělému a dvěma dětem byla poskytnuta předlékařská pomoc do příjezdu dalších vozů ZZS. Dále jednotka provedla protipožární opatření, uzavření komunikace a zajištění přistávací plochy pro vrtulník LZS. Po odvezení účastníků nehody vozy ZZS provedla jednotka úklid vozovky a asistovala odtahové službě při nakládání vraků. Po celou dobu zásahu byla komunikace uzavřena a PČR odkláněla dopravu na objízdnou trasu.

Stanice Klatovy Stanice Přeštice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Borovy 17. 2. 2018 17:31:56                                                                                                                         K úklidu po dopravní nehodě osobního vozidla vyjela jednotka PS Přeštice.

Stanice Přeštice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Střelice 17. 2. 2018 21:22:11                                                                                                                       K úklidu po dopravní nehodě se zraněním vyjela jednotka SDH Stod.

Stod

vytisknout  e-mailem