HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 17. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Baldovská, Centrum sociálních služeb Domažlice 17. 1. 2018 2:50:03
Hasiči PS Domažlice vyjeli do Centra sociálních služeb v Domažlicích k úniku vody po technické závadě na toaletě. Voda natekla i do požárních čidel. Na místo se dostavil zabezpečovací technik objektu. Hasiči provedli odsátí vody vysavačem.

Stanice Domažlice

17_1_2018 DN Domažlice_Prokopa _Velikého.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY;Domažlice, Prokopa Velikého 17. 1. 2018 10:18:07
Jednotka PS Domažlice vyjela k úklidu vozovky po dopravní nehodě dodávky a osobního vozidla. Nehoda bez zranění. Došlo k úniku provozních kapalin, který jednotka zlikvidovala sorbentem. Následně provedla úklid místa nehody.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Dolní Lhota 17. 1. 2018 15:35:17
Na dopravní nehodu osobního vozidla nedaleko Janovic nad Úhlavou vyjela jednotka PS Klatovy. Šlo o vozidlo na střeše v příkopu. Dvě osoby na místě, jednu z nich posléze odvezla ZZS k ošetření. Vozovka byla v místě nehody zledovatělá.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Drslavice 17. 1. 2018 18:25:34                                                                                                      Hasiči PS Klatovy vyjeli k odstranění stromu na komunikaci.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Na Hvězdě 17. 1. 2018 13:43:34                                                                                                          K úniku plynu do ovzduší v ulici Na Hvězdě vyjela PS Střed. V době příjezdu jednotky byl již přívod plynu do objektu uzavřen. Šlo o nechtěné navrtání plynového vedení uvnitř budovy. Jednotka provedla odvětrání přirozenou ventilací a vyčkala příjezdu technika plynárenských služeb a PČR.

Stanice Plzeň Střed 

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; U Jam 17. 1. 2018 16:51:36                                                                                                        Jednotka PS Košutka vyjela k asistenci ZZS se snesením pacienta do vozu.

Stanice Plzeň Košutka

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Koterovská 17. 1. 2018 23:19:05                                                                                                                       Jednotky PS Slovany a PS Střed vyjeli do vnitrobloku v Brojově ulici k požáru dvou plastových popelnic. Jednotka PS Střed se po domluvě s velitelem zásahu vrátila na základnu. Hašení provedla jednotka PS Slovany. Požár zničil popelnice a poškodil dřevěný přístřešek, pod nímž stály.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Stod, nám. ČSA 17. 1. 2018 15:25:40                                                                                                     Jednotka PS Nýřany vyjela k úklidu po dopravní nehodě dodávky a kamionu. Nehoda bez zranění s drobným únikem chladící kapaliny z dodávky. Jednotka provedla úklid vozovky od střepů.

Stanice Nýřany

POŽÁR-VÝŠKOVÉ BUDOVY; Přeštice, Gagarinova 17. 1. 2018 17:14:51                                                                                                          Jednotka PS Přeštice vyjela k požáru v 1. patře rodinného domu v Gagarinově ul. Šlo o požár vysoušeče zdiva. Zlikvidováno vysokotlakem. Manželka uživatele utrpěla šok, proto byla povolána ZZS a poskytnuta posttraumatická intervenční péče. Z místa byly vyneseni dva ještěři a jeden potkan.

Stanice Přeštice Přeštice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Horušany 17. 1. 2018 22:52:19                                                                                                                  Na žádost PČR vyjela jednotka PS Přeštice k likvidaci oleje vyteklého z vozidla v Horušanech. Jednotka provedla zasypání skvrny sorbentem.

Stanice Přeštice

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Kralovice, K Sedlci 17. 1. 2018 10:47:54                                                                                                             K nehodě osobního automobilu, které vylétlo ze silnice, vyvrátilo strom  a zůstalo mimo vozovku na boku vyjela jednotka PS Plasy V době příjezdu jednotky HZS byla na místě již JSDH Kralovice. Ta provedla průzkum se zjištěním, že došlo k nepatrnému úniku provozních kapalin. Vyteklá kapalina byla zasypána sorbentem. Řidič zraněn nebyl. Na místě byla také PČR a byla povolána dopravní policie.

Stanice Plasy Kralovice

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Třemošná 17. 1. 2018 13:14:18                                                                                    K vyproštění vozidla ZZS vyjela jednotka PS Košutka. Po zdokumentování místa nehody si jednotka povolala vyprošťovací jeřáb z PS Košutka. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Plzeň Košutka

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Nekmíř 17. 1. 2018 14:04:29                                                                                                                            Dopravní nehoda bez zranění - bez činnosti jednotky.

Stanice Plzeň Košutka 

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ;  Bezvěrov 17. 1. 2018 14:26:45                                                                               Jednotka PS Košutka vyjela k vyproštění zapadlého sypače SÚS.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Rokycany

17-1-2018 DN Kařez kamion ve svodidlech D5.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kařez 17. 1. 2018 9:04:49                                                                                                                                               Na dopravní nehodu kamionu na 43.km dálnice D5 vyjely jednotky PS Rokycany a PS Hořovice. Kamion naboural do středových svodidel a poškodil si nádrž i přívod paliva. Došlo k úniku PHM, který jednotky zastavily tmelem a uniklou naftu zachytily pomocí sorbentu a sorbčních deček. Kamion ze svodidel vyprostila odtahová služba. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Hořovice (AED) Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Rokycany, Čechova  17. 1. 2018 10:07:09                                                                                       Do Čechovy ulice vyjela jednotka PS Rokycany k likvidaci naříznutého stromu.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Doly 17. 1. 2018 0:26:31                                                                                                              Jednotka PS Tachov vyjela k odstranění stromu padlého z části do komunikace.

Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Sulislav 17. 1. 2018 3:09:21                                                                                                           Jednotka PS Stříbro vyjela k odstranění padlého stromu na silnici č.605.

Stanice Stříbro

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Kladruby 17. 1. 2018 3:11:54                                                                                                            Jednotka SDH Kladruby vyjela k odstranění stromu padlého do silnice.

Kladruby (TC)

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Tachov, Černošín, Ostrovce 17. 1. 2018 3:55:36                                                                        Jednotka PS Stříbro vyjela k odstranění padlého stromu místní části Černošína - Ostrovce.

Stanice Stříbro

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Stříbro,  Plzeňská 17. 1. 2018 9:59:07
Jednotky PS Stříbro a JSDH Stříbro vyjeli k likvidaci olejové skvrny z proražené olejové vany kamionu. Skvrna sahala od objektu firmy Siemens až na silnici od Ostrova.

Stanice Stříbro Stříbro

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Březí 17. 1. 2018 12:40:47                                                                                           Jednotka PS Tachov vyjela k vyproštění osobního vozu, který vlivem poryvu větru skončil v závěji v příkopu. Vozidlo částečně bránilo v průjezdu ostatním. Vyproštěno bylo pomocí navijáku.

Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Kokašice 17. 1. 2018 19:19:38                                                                                                         Jednotka SDH Konstantinovy Lázně vyjela k odstranění stromu padlého do elektrického vedení. Strom byl odstraněn, k poškození vedení nedošlo.

Konstantinovy Lázně

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Horní Výšina 17. 1. 2018 19:25:10                                                                          Jednotka PS Tachov vyjela k nízko visícím telefonním kabelům nad vozovkou u křižovatky na Dolní Výšinu. Na místě bylo zjištěno, že k průvěsu kabelů došlo díky poškození nosného sloupu, pravděpodobně po nárazu neznámého vozidla. Jednotka nepoškozený kabel odpojila, označila výstražnou páskou a operační středisko vyrozumělo o situaci O2.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem