HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 15. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice 

TECHNICKÁ POMOC-OSOBA V NOUZI; Pec 15. 1. 2018 0:29:56                                                      Jednotka SDH z Chodova vyjela do Pece k pomoci pacientovi, který se díky indispozici nemohl posadit na svůj invalidní vozík.

Chodov

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Pocinovice 15. 1. 2018 22:23:59                                                                              Jednotky PS Staňkov a JSDH Horšovský Týn vyjely k součinnosti s PČR do Pocinovic. Nahlášeno bylo pátrání po osobě se sebevražednými úmysly. Muž se údajně chtěl upálit v osobním automobilu. Za cca 20min. byla osoba nalezena a předána PČR.

Stanice Staňkov Horšovský Týn

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; U Českého dvora 15. 1. 2018 9:29:36                                                                                                  Na žádost o spolupráci se ZZS vyjeli hasiči z PS Slovany k asistenci se snesením pacienta do vozu ZZS.

Stanice Plzeň Slovany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Lobezská 15. 1. 2018 9:50:29                                                                                                                 Jednotky PS Střed a PS Slovany byly povolány k dopravní nehodě nákladního automobilu vezoucího popílek. Automobil se převrátil v ulici Lobezká. Řidič zůstal uvězněn uvnitř, ale nezraněn. Při příjezdu jednotek byl již řidič mimo vozidlo. Jednotky provedly záchyt asi 30l uniklého hydraulického oleje a posyp vozovky sorbentem. Odstranění vysypaného popílku provedla SÚS.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Plzeň Střed

POŽÁR-ODPAD, OSTATNÍ; Nezvěstice 15. 1. 2018 16:42:08                                                                                                                                    Jednotky PS Slovany a JSDH Nezvěstice zasahovaly u požáru kontejneru na odpad u místního hřbitova.

Stanice Plzeň Slovany Nezvěstice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Staniční 15. 1. 2018 17:08:11                                                                                                                      Jednotka PS Střed vyjela k dopravní nehodě dvou osobních automobilů do  ulice Staniční. Na místě již zasahovala ZZS a PČR. ZZS měla v péči jedno zraněné dítě. Z vozidel neunikaly provozní kapaliny. Naše jednotka provedla protipožární opatření a po zdokumentování nehody policií provedla úklid vozovky od střepů a plastů.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Kralovická 15. 1. 2018 19:42:07                                                                                   Na odstranění utrženého plechu na střeše panelového domu v Kralovické ul. vyjela jednotka PS Košutka. Jednotka za asistence městské policie, která zajišťovala místo pod domem, provedla odstranění plechu a předání místa zástupci SVJ.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Rokycany 15. 1. 2018 6:14:47                                                                                                            Jednotky PS Rokycany a PS Slovany vyjely na úklid po dopravní nehodě dvou kamionů na D5 mezi Ejpovice a Rokycany.  Jednotky zlikvidovaly únik nafty z jednoho z kamionů. Při nehodě došlo k vysypání nákladu plastů na vozovku. Jeden pruh zůstal volný. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Rokycany

1DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Rokycany 15. 1. 2018 12:50:14                                                                                                                                   Jednotka PS Rokycany vyjela k dopravní nehodě na D5 ve směru na Plzeň. Jednalo se o dopravní nehodu dodávky vezoucí hliníkové odlitky. Vozidlo nejprve narazilo do billboardu a pokračovalo ještě několik stovek metrů po pravé krajnici, až skončilo havarované na svodidlech, zhruba na úrovni čerpací stanice u Rokycan. Na místě v době příjezdu naší jednotky zasahovala ZZS a PČR. ZZS již měla v péči řidiče dodávky. Z vozidla neunikaly provozní kapaliny ani LPG, na které bylo vozidlo upraveno. Místo zajistila SSÚD směrovou šipkou a kužely. Odstranění vozidla ze svodidel provedla odtahová služba. Jednotka PS Rokycany se s PČR vrátila na místo střetu s billboardem, který odřízla a odstranila z dosahu vozovky, neboť hrozil pádem.

Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Rokycany, Pivovarská 987 15. 1. 2018 18:41:51                                                             Do Pivovarské ul. vyjela jednotka PS Rokycany k otevření bytu. Dveře si zabouchnula majitelka, jež měla uvnitř bytu léky. Jednotka za přítomnosti PČR byt otevřela a předala majitelce.

Stanice Rokycany

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Líšná, Letná 15. 1. 2018 23:27:32                                                                                                                               Jednotky PS Radnice, JSDH Zbiroh vyjeli k požáru sazí v komíně v obci Líšná. Jednotky požár zlikvidovaly a provedly pročištění komínu.

Stanice Radnice Zbiroh Líšná Nedojela

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Blahousty 15. 1. 2018 11:47:06                                                                                                       Jednotka PS Stříbro byla povolána na žádost ZZS k transportu pacienta u obce Blahousty. Šlo o muže zraněného při kácení stromu v lese. Místo bylo pro mobilní techniku nepřístupné, proto se jednotka vydala na místo události pěšky. Zraněného  naložila do vakuových nosítek a přenesla ho k vozu ZZS.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem