HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 13. ledna 2018

SVODOkres Klatovy

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Sušice, Penny Market Sušice 13. 1. 2018 8:53:19
Jednotky PS Sušice a JSDH Sušice vyjely k likvidaci olejové skvrny u Penny Marketu.

Stanice Sušice Sušice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Klatovy, Pod Černou věží 13. 1. 2018 10:04:08 Jednotka PS Klatovy vyjela k odstranění větve dlouhé cca 8m, která hrozila pádem na chodník.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;  Kašperské Hory, Náměstí 13. 1. 2018 15:13:22                                                         Hasiči z PS Sušice vyjeli do Kašperských Hor k otevření zabouchnutého bytu. Byt byl za asistence PČR otevřen a předán uživatelce.

Stanice Sušice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Tupadly 13. 1. 2018 15:44:32                                                                                                                                     Jednotka PS Klatovy vyjela k likvidaci požáru komína do obce Tupadly. Požár byl zlikvidován pískem, následně termokamerou změřena teplota tělesa komínu. Majitel předložil platnou revizi spalinových cest.

Stanice Klatovy Tupadly Nedojela

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Sušice, U Kapličky 13. 1. 2018 18:11:42                                                                                             Jednotka PS Sušice vyjela k úklidu po dopravní nehodě.

Stanice Sušice

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY; Rooseveltova 13. 1. 2018 4:50:29                                                                                                                 Jednotka PS Střed vyjela na únik vody do kavárny v Rooseveltově ulici. V době příjezdu jednotky již byla voda zastavena. Naše jednotka odstranila následky úniku vody.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Kralovická 13. 1. 2018 12:25:35                                                                                  Na žádost PČR vyjela jednotka PS Košutka k otevření bytu, v bytě byla nalezena jedna mrtvá osoba.

Stanice Plzeň Košutka

POŽÁR-SHROMAŽDIŠTĚ OSOB; Fakultni nemocnice Lochotin 13. 1. 2018 16:48:01                                                                                                Jednotky PS Střed, PS Košutka a JSDH Bolevec vyjely v odpoledních hodinách k požáru do Fakultní nemocnice Plzeň - Lochotín. Jednalo se o požár malého rozsahu v objektu, kde se nenachází lůžková část. Pacienti nebyli v ohrožení. Ošetřena byla jedna sestra, která se nadýchala zplodin hoření.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed Bolevec

Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-MONITORING; Rokycany, Pražská 13. 1. 2018 9:31:29                                                                                                          Jednotka PS Rokycany byla povolána k monitoringu dvou nalezených tlakových lahví. Po zjištění, že se jedná o lahve od helia k nafukování party balonků, byly tyto předány PČR.

Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Nová Huť, 1. máje 13. 1. 2018 16:49:44
Jednotka PS Rokycany vyjela k otevření bytu do Nové huti. Šlo o zabouchnuté dveře. Na chodbě před bytem byla matka s ročním dítětem. Hasiči byt za asistence PČR otevřeli a předali uživatelce.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Stará Knížecí Huť 13. 1. 2018 10:53:42
Hasiči PS Tachov pomohli s vyproštěním zapadlého vozu ZZS. Po vyproštění vozidla ZZS přejela mezi obce Hoštka a Nové Domky k případu otravy propan-butanem. Na místě byly nalezeny dvě osoby. Jednalo se o německé státní příslušníky. Jedna osoba již nejevila známky života, druhou osobu převezla k ošetření německá ZZS. V průběhu zásahu se ukázalo, že vyproštěná ZZS jela k témuž případu otravy propan-butanem.

Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Stříbro, Myslivecká 13. 1. 2018 16:26:19
Jednotka PS Stříbro vyjela k asistenci ZZS s transportem pacienta.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem