HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 12. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Domažlice, 28. října 12. 1. 2018 18:37:40                             Jednotka PS Domažlice vyjela zasahovat ke střetu osobního vozidla s chodkyní. Na místě již zasahovala ZZS. Hasiči zajistili místo události dopravními kužely a spolupracovali se ZZS při ošetřování zraněné. Místo nehody bylo po dobu zásahu neprůjezdné.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Staňkov  12. 1. 2018 18:55:48                                                                                                                       Jednotka PS Staňkov vyjela k součinnosti s PČR a ZZS při ošetřování zraněných po dopravní nehodě. Jednotka pomáhala s předlékařskou pomocí jedné zraněné osobě a provedla průzkum ke zjištění, zda nedochází k úniku provozních kapalin z vozidla. Po příjezdu druhého vozu ZZS předala místo PČR.

Stanice Staňkov

Okres Klatovy

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Horažďovice, Komenského 12. 1. 2018 18:53:42                                              Hasiči PS Horažďovice byli povoláni na spolupráci s PČR a ZZS při otevření bytu. Na místě bylo zjištěno, že naše jednotka k otevření bytu nebude potřeba. Událost si převzala PČR.

Stanice Horažďovice

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Habrová 12. 1. 2018 10:16:06                                                                                                            Hasiči PS Slovany vyjeli k úniku plynu do bytu. Průzkumem na místě zjistili, že se jednalo o únik ze sporáku, který majitel bytu zapomněl zapnutý. Byt byl odvětrán. Ke zranění ani škodám nedošlo.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Starý Plzenec, Husova 12. 1. 2018 17:34:56                                                         Jednotka Starý Plzenec vyjela k odstranění náplav z česel na místním koupališti.

Starý Plzenec

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Dobřany 12. 1. 2018 13:13:47                                                                                                          Jednotka SDH Dobřany vyjela k likvidaci stromu nakloněného nad silnicí.

Dobřany

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Kbelnice 12. 1. 2018 17:20:23                                                                                                                                           Jednotky PS Přeštice a JSDH Letiny byly vyslány k požáru sazí v komíně. Jednotky komín pročistily a provedly kontrolu stavu termokamerou. Majitel předložil zprávu o kontrole spalinových cest.

Stanice Přeštice Letiny

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Stráž 12. 1. 2018 9:44:16                                                                                                         Jednotka SDH Stráž vyjela na žádost ZZS k asistenci při snesení pacienta ze 4. patra.

Stráž (TC)

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Stříbro, Revoluční 12. 1. 2018 10:39:20
Jednotka z PS Stříbro vyjela k otevření bytu do ul. Revoluční. Jednalo se o bezpečnostní zámek a po několika pokusech o nenásilné otevření byl hlídkou PČR na místo dopraven zámečník, který byt otevřel.

Stanice Stříbro

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Bor, Nová Hospoda 12. 1. 2018 14:22:26
Jednotkla PS Tachov byla povolána k uvolnění komunikace po dopravní nehodě jednoho osobního vozidla.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem