HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 11. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Staňkov, Výtuňská 11. 1. 2018 14:20:35                                                                                                                                      Hasiči z PS Staňkov vyjeli k požáru vanového kontejneru v areálu místního hřbitova. Požár byl zlikvidován pomocí vysokotlakého proudu. Škoda nevznikla.

Stanice Staňkov

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Horažďovice, Komenského  11. 1. 2018 5:26:51                                                                             Jednotka PS Horažďovice vyjela na žádost o součinnost se ZZS při snesení pacienta do sanitního vozu.

Stanice Horažďovice 

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Dolany 11. 1. 2018 12:48:57                                                                             Jednotka PS Klatovy byla vyslána k odstranění nebezpečných stavů v obci Dolany. Jednalo se o uvolněné plechy nad vchodem do kostela, které ohrožovaly kolemjdoucí. Jednotka ve spolupráci s pracovníkem obecního úřadu provedla připevnění plechů zpět na střechu kostela.

Stanice Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Prášily, Nová Hůrka 11. 1. 2018 14:31:53                                                                                           Jednotky HZS Železná Ruda a JSDH Železná Ruda vyjely na žádost PČR k úklidu po dopravní nehodě.

Stanice Železná Ruda Železná Ruda

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Klatovy, Dragounská  11. 1. 2018 16:24:36                                                                    Hasiči z PS Klatovy vyjeli k likvidaci úniku oleje z hydrauliky serva osobního automobilu u Marketu.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Částkova 11. 1. 2018 5:09:09                                                                                       Jednotka PS Slovany vyjela k čerpací stanici v Částkově ul. k likvidaci menšího množství uniklého benzinu z osobního automobilu. Skvrnu zasypala sorbentem.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-sever

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Sedlec 11. 1. 2018 1:59:07                                                                                                                             Jednotky PS Plasy a JSDHO Kralovice vyjely na požár plastové popelnice v obci Sedlec.

Stanice Plasy Kralovice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Vochov 11. 1. 2018 17:11:48                                                                                   Jednotka SDH Vochov vyjela k likvidaci souvislé vrstvy kluzkého bahna na komunikaci.

Vochov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Nýřany, U Mexika 11. 1. 2018 18:14:00                                                                                                          Jednotka PS Nýřany vyjela ke srážce osobního vozidla se psem velkého plemene. Ke zranění osob ani k úniku provozních kapalin nedošlo.

Stanice Nýřany

Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-OSOBA V NOUZI; Holoubkov, Dům s pečovatelskou službou Holoubkov 11. 1. 2018 16:49:50
Jednotka SDH Holoubkov vyjela do domu s pečovatelskou službou, kde pomohla klientce, která se nemohla sama zvednout do invalidního vozíku.


Holoubkov

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH;Rokycany, Kozlerova 11. 1. 2018 19:00:41
Na žádost PČR vyjela PS Rokycany k otevření bytu. V bytě nalezena imobilní seniorka, kterou hasiči předali do péče ZZS.


Stanice Rokycany

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Mlečice 11. 1. 2018 19:19:42
Jednotka PS Radnice zasahovala u Mlečic u úniku provozních kapalin z vozidla, jemuž upadlo kolo. Ke zranění nedošlo.


Stanice Radnice


Okres Tachov

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Dlouhý Újezd 19 11. 1. 2018 10:58:46                                                                                                                            Jednotka PS Tachov byla povolána na požár domu v obci Dlouhý Újezd, kde došlo následkem instalatérských prací k zahoření mezistropního prostoru. Před příjezdem jednotky byl již požár uhašen pracovníky, kteří v domě prováděli instalatérské práce. Jednotka provedla průzkum pomocí termokamery a ujistila se, že již k dalšímu hoření nedochází. Pomocí přetlakového ventilátoru jednotka provedla odvětrání zakouřených prostor.

Stanice Tachov

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Brod u Stříbra 11. 1. 2018 11:38:38                                                                                                                                   Jednotky PS Stříbro, JSDHO Kladruby a JSDHO Stříbro byly povolány k požáru kompostu 2x2 m, od kterého chytla stěna dřevěné kolny. V době příjezdu jednotek již požár hasili místní obyvatelé. Jednotka PS Stříbro společně s JSDH Kladruby nasadila jeden vysokotlaký proud. Síly a prostředky na místě dostačovaly, proto byla jednotka SDH Stříbro odeslána zpět na základnu.

Stanice Stříbro Kladruby (TC) Stříbro

vytisknout  e-mailem