HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Pelhřimovsku od 07.00 hod pondělí 18. srpna do 07.00 hod úterý 19. srpna 2014

 
V 08.10 hod odstranili pacovští profesionální hasiči obtížný hmyz ve Zhořci.
 
V 09.33 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku pelhřimovských profesionálních hasičů otevřít dveře bytu, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení v Dubovicích.
 
V 10.39 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Kamenice nad Lipou nebezpečný hmyz na ulici Za Kulturním domem v Kamenici nad Lipou.
 
V 15.15 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na komunikaci u obce Popelištná. Vůz skončil po nehodě v příkopu, nehoda se obešla bez zranění osob. Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov provedla na vozidle protipožární opatření a zamezila možnému úniku provozních kapalin.
 
V 16.04 hod přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina hlášení o požáru trávy v příkopu za Pelhřimovem ve směru na Humpolec. K požáru vyjeli pelhřimovští profesionální hasiči. Těm se podařilo požár na ploše přibližně 3x3m velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Požár se obešel bez zranění a beze škody.
 
V 18.34 hod vyjeli pacovští profesionální hasiči k ohlášenému požáru traktoru na komunikaci za Pacovem ve směru na obec Pošná. Hasičům se podařilo vysokotlakým vodním proudem požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Po dobu zásahu hasičů byl provoz na komunikaci omezen, dopravu řídili policisté. Požárem vznikla majiteli škoda v předběžné výši 30 tisíc korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.
 
V 05.28 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen náraz osobního vozidla do stromu na komunikaci u obce Útěchovičky. K nehodě vyjeli pelhřimovští profesionální hasiči. V době příjezdu hasičů na místo události byla v péči zdravotníků jedna zraněná osoba. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření, zamezili úniku provozních kapalin a po zadokumentování dopravní nehody policisty naložili hasiči havarovaný vůz na odtah.
 
 

vytisknout  e-mailem