HZS hlavního města Prahy  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přebor HZS ČR - 10. Mistrovství ČHSF v badmintonu proběhne v dubnu

O víkendu 6. - 7.dubna se ve sportovní hale Kunětická v Pardubicích uskuteční jubilejní 10. ročník přeboru HZS ČR v badmintonu, který je zároveň i mistrovstvím ČHSF. Tuto akci pořádají HZS Královéhradeckého kraje, HZS hlavního města Prahy a SK pražských hasičů za podpory MV-GŘ HZS ČR a ČHSF. Záštitu nad celou akcí převzali ředitel HZS Královéhradeckého kraje brigádní generál ing. František Mencl a ředitel HZS hlavního města Prahy brigádní generál ing. Roman Hlinovský. 

V sobotu se budou hrát dvouhry mužů a žen, v neděli jsou pak na programu čtyřhry mužů a žen. Kromě soutěže jednotlivců jsou výsledky hráčů převedeny na body, které se započítávají do prestižní soutěže družstev. Samostatnou kapitolou jsou dovednostní soutěže hráčů, které budou probíhat během sobotního programu. 

A kde hledat největší favority? Dvouhře mužů kraluje posledních 9 let Marek Schoř z pořádajícího HZS hl.m.Prahy, a určitě udělá vše aby nebyl sesazan z trůnu ani letos. Mezi ženami má podobné postavení Jana Mejzlíková z HZS Jihočeského kraje. Vítězství ve čtyřhře mužů budou obhajovat Marek Víšek s Petrem Šimonem z HZS Pardubického kraje, ale proti určitě bude nově složený pár Marek Schoř s Liborem Opletalem (HZS hl.m.Prahy a HZS Královéhradeckého kraje), nebo některá ze dvojic  ZÚ Hlučín. Ve čtyřhře žen je situce naprosto otevřená, i když nejvíce si asi na vítězství brousí zuby hráčky z HZS Jihomoravského kraje. Soutěž družstev pak tradičně slibuje nejlepší zápletku, neboť favorita nemá. 

Pokud máte zájem povzbudit své kolegy, tak se sluší připomenout, že turnaj startuje v sobotu 6.dubna od 10 hodin. Jestli se chcete badmintonového přeboru HZS ČR zúčastnit jako hráči, tak veškeré iformace k přihláškám získáte na webových stránkách SK pražských hasičů. 

Výpis z propozic 2019.jpg

vytisknout  e-mailem