HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

POZVÁNKA: Přijďte na výstaviště, hasiči ukážou, jak vyprošťují

Ukázky práce hasičů, policistů a záchranářů, zábavné hry a napínavé soutěže čekají na všechny, kteří dorazí v neděli 17. září po 13. hodině na Výstaviště Flora v Olomouci. 

bcds_2023_A5-1.png

Bude se zde konat tradiční akce Bezpečná cesta do školy, která má dětem i rodičům připomenout, jak se správně chovat v hustém provozu a orientovat se v dopravním prostředí. Zároveň jim také představí zájmové a volnočasové aktivity ve městě a okolí.

A co vám převedou naši hasiči? Můžete se těšit na dynamickou ukázku vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, při níž nahlédnete do náročné práce s hydraulickými nástroji. Zjistíte nejen, jak precizně s nimi umějí hasiči pracovat, ale také jak rychlí a přesní musejí být, aby zachránili život.

20210919_154552.jpg20210919_154816.jpg

Prohlédnout si budete moci naše vybavení a techniku a v našem stánku preventivně-výchovné činnosti si děti nově zatočí kolem štěstí, které zlehka prověří jejich vědomosti. Nebude chybět oblíbený domeček rizik, který našim nejmenším připomene všechny záludnosti, jež na ně mohou doma číhat. Samozřejmostí jsou hry, kvízy a doplňovačky, které rodiče i jejich ratolesti upozorní na nejzásadnější pravidla z oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva.

Tak přijďte s celou rodinou. Budeme se na vás těšit.

Akci pořádá Nadace Bezpečná Olomouc.

por. Mgr. Lucie Balážová
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje
T: 777 420 107
M: lucie.balazova@hzscr.cz
M: olk.mluvci@hzscr.cz
 

Odkazy do noveho okna

bcds_2023_A5-1

bcds_2023_A5-1 

Detailní náhled

bcds_2023_A5-2

bcds_2023_A5-2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem