HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požáry trávy, požár odpadu ve výtahové šachtě, sesunutí stromů a kamení ze svahu a požár zahradní chatky.

Požár zahradní chatky vznikl manipulací s otevřeným ohněm. 

25. března 2013
Územní odbor Teplice
Požár trávy a balíků slámy
24.3. 20:18 Na linku tísňového volání byl oznámen požár u fotbalového hřiště v Důlní ulici v Teplicích – Sobědruhách. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolná jednotka ze Sobědruh. Hořela tráva na ploše 30x30m a dva balíky slámy. Hasiči balíky rozvázali, požár lokalizovali ve 20:39 a zlikvidovali v 21:06.
Územní odbor Teplice
Požár ve výtahové šachtě
24.3. 18:08 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří výtah v přízemí sedmipatrové budovy v ulici Na konečné v Teplicích. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice. Hořel odpad ve výtahové šachtě. Požár byl malého rozsahu. Hasiči jej zlikvidovali v 18:25.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár trávy
24.3. 13:50 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že mezi řekou a tratí v Řehlovicích – Brozánkách hoří tráva. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem, dobrovolné jednotky z Řehlovic a Stebna a železniční jednotka podniku SŽDC. Hořela tráva na větší ploše. Hasiči požár lokalizovali v 14:15 a zlikvidovali v 15:08.
Územní odbor Děčín
Sesun padlých stromů a části svahu
24.3. 12:21 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že na ulici Pod Svahem v Horním Žlebu se sesunuly klády a kamení. Na místo vyjela Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka Horního Žlebu. Sesunuté stromy, padlé větrem, s sebou vzaly kamení. Hasiči uklidili sesunuté stromy z vozovky a zajistili místo. O nestabilní svah se postarají Lesy ČR a Magistrát. Primátor rozhodl o evakuaci 15 lidí ze třech domků pod svahem. Na nedaleké trati budou do zabezpečení svahu projíždět vlaky sníženou rychlostí.
požár zahradní chatky2.jpgpožár zahradní chatky2.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár dřevěné stavební buňky

23.3. 19:05 Jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolné jednotky z Třebenic a Klapého vyjely k požáru dřevěné stavební buňky sloužící jako zahradní chatka v obci Třebenice okres Litoměřice. Hasiči zjistili, že hoří vnitřní vybavení v pravém zadním rohu chatky. Požár lokalizovali v 19:44 a zlikvidovali v 20:42. Příčinou požáru bylo působení otevřeného ohně, pravděpodobně od svíčky nebo nedopalku. Foto: Michal Horner HZS ÚK.  

Odkazy do noveho okna

požár zahradní chatky1

požár zahradní chatky1 

Detailní náhled

požár zahradní chatky2

požár zahradní chatky2 

Detailní náhled

požár zahradní chatky3

požár zahradní chatky3 

Detailní náhled

požár zahradní chatky4

požár zahradní chatky4 

Detailní náhled

požár zahradní chatky5

požár zahradní chatky5 

Detailní náhled

požár zahradní chatky6

požár zahradní chatky6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem