HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár vzduchotechniky v podniku v Krupce, tragická dopravní nehoda u Kadaně a další zásahy.

13.8. 1:47 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v odtahovém systému v podniku Knauf v Krupce.  

K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolná jednotka z Krupky. Bylo zasaženo asi 50m vzduchotechniky. Potrubí bylo zchlazeno zaměstnanci ještě před příjezdem jednotek. Hasiči zkontrolovali odtah do komína termokamerou a klapkami uzavřeli zasažený úsek. Po té z mobilní plošiny otevřeli vrchní poklopy a provedli dohašení. Požár byl lokalizován ve 2:25 a zlikvidován v 3:28.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
12.8. 20:47 Hasičská jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří, dobrovolná jednotka z Kadaně a podniková jednotka ČEZ a.s. Elektrány Prunéřov vyjely na žádost zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě osobního auta a dodávky na silnici mezi Kláštercem nad Ohří a Kadaní. Při nehodě tři lidé zemřeli a dva byli zraněni. Na místě zasahoval vrtulník. Hasiči vyprostili těla zemřelých z havarovaného vozu a uklidili místo nehody. Na místě vyšetřovala Policie ČR.
Územní odbor Chomutov
Požár garáže
12.8. 6:19 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří dílna u rodinného domu v Olejomlýnské ulici v Chomutově. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Jirkova. Hořela bývalá truhlárna, využívaná jako garáž. Uvnitř bylo zaparkované osobní vozidlo. Prostor byl silně zakouřen, hasiči použili vysokotlaký vodní proud. Požár Lokalizovali v 6:36 a zlikvidovali v 6:51. Příčina požáru se vyšetřuje.
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda
11.8. 17:07 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta a motocyklu na silnici z Dubí na Cínovec. Řidič motocyklu byl zraněn, do nemocnice jej dopravil vrtulník letecké záchranné služby. Silnice byla více než dvě hodiny uzavřena.
 

vytisknout  e-mailem