HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár ve Skršicích na Rychnovsku zničil autodílnu

Osm jednotek hasičů zasahovalo včera 14. listopadu dopoledne u požáru autodílny ve Skršicích u Českého Meziříčí na Rychnovsku.  

Požár byl na operační středisko hasičů v Rychnově nad Kněžnou ohlášen v 11:39 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a Dobrušky, dále dobrovolní hasiči z Českého Meziříčí, Dobrušky, Opočna, Jasenné, Bohuslavic a Třebechovic pod Orebem.
V době příjezdu první jednotky na místo byl požár ve třetí, tedy předposlední, fázi hoření. Objekt ze smíšené konstrukce o rozměrech zhruba šest krát osm metrů stál na volném prostranství na dvoře rodinného domu. Majitel odešel domů na oběd a během chvíle si všiml vycházejícího kouře z autodílny. Ještě před příjezdem hasičů se mu podařilo z objektu vynosit svářecí soupravu s tlakovou lahví, nářadí a vyjet s osobním vozidlem. Zasahující hasiči v dýchacích přístrojích dostali požár pod kontrolu v poledne. Následně museli rozebrat poškozenou konstrukci autodílny. Z objektu zůstaly pouze části obvodového pláště. Požár byl zlikvidován ve 13:13 hodin. Hmotná škoda byla předběžně odhadnuta na 600 tisíc korun, uchráněné hodnoty na okolních nemovitostech jako rodinném domě a garáži s automobily činí tři miliony korun. Příčiny vzniku požáru jsou předmětem šetření. Při požáru nebyl nikdo zraněn.
Odkazy do noveho okna

12-11-14 Skršice (1)

12-11-14 Skršice (1) 

Detailní náhled

12-11-14 Skršice (2)

12-11-14 Skršice (2) 

Detailní náhled

12-11-14 Skršice (3)

12-11-14 Skršice (3) 

Detailní náhled

12-11-14 Skršice

12-11-14 Skršice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem