HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár v Šluknově, dopravní nehoda u Dobroměřic, převrácený jeřáb u Sinutce

Při požáru v Šluknově bylo z domu evakuováno patnáct lidí. 

Územní odbor Děčín
Požár v bytovém domě
6.3. 2017 20:32 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka ze Šluknova vyjely k požáru v Potoční ulici v Šluknově. Hořely věci uskladněné v přízemí obytného domu, které bylo užíváno jako sklep. Dům byl celý zakouřený. Hasiči z domu evakuovali 15 lidí. Pět lidí – dva dospělí a tři děti se nadýchali kouře a byli odvezeni Zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči požár lokalizovali ve 20:44 a zlikvidovali v 21:28. Dům odvětrali a obyvatelé se mohli vrátit do svých bytů. Škoda na chodbě domu byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
6.3. 2017 18:31 Dobrovolné jednotky z Postoloprt a Libčevsi vyjely k dopravní nehodě autobusu a osobního auta u obce Dobroměřice okres Louny. Při nehodě byl zraněn řidič osobního auta, kterého hasiči vyprostili, a lehce zraněni byli dva cestující v autobusu. Odvezla je Zdravotnická záchranná služba. V autobusu cestovalo celkem 15 lidí. Dopravce přistavil náhradní autobus. 

Převrácený jeřáb Sinutec (1).jpgPřevrácený jeřáb Sinutec (1).jpg
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
6.3. 2017 12:20 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny vyjela k převrácenému automobilovému jeřábu u obce Sinutec okres Louny. Jeřáb byl převrácený vedle vozovky v poli. Tekl z něj hydraulický olej. Hasiči zajistili místo nehody. Byl povolán zástupce Životního prostředí. Firma, které jeřáb patří, poslala na místo další dva jeřáby, které převrácený jeřáb otočily na kola. Na úklid uniklých látek byla povolána sanační firma a Správa a údržba silnic.
foto: Michal Hrdlička HZS ÚK
 

Odkazy do noveho okna

Převrácený jeřáb Sinutec (3)

Převrácený jeřáb Sinutec (3) 

Detailní náhled

Převrácený jeřáb Sinutec (2)

Převrácený jeřáb Sinutec (2) 

Detailní náhled

Převrácený jeřáb Sinutec (1)

Převrácený jeřáb Sinutec (1) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem