HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár v nádražním domku v Bystřanech a další zásahy.

26.6. 1:02 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří v domě v Nádražní ulici v Bystřanech okres Teplice. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolná jednotka z Bystřan – Úpořin.  

Jednalo se o nádražní domek. Obyvatel domku se nadýchal kouře a byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou. Do příjezdu zdravotnické záchranné služby mu hasiči dávali kyslík. Hořelo bytové zařízení pravděpodobně od zapálené cigarety, se kterou muž usnul. Byl prováděn průzkum půdních prostor termokamerou. Požár byl lokalizován v 1:55 a zlikvidován ve 3:07 Příčina: nedbalost při zacházení s otevřeným ohněm.
Územní odbor Děčín
Spadlý strom na silnici
25.6. 23:07 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na silnici u Jetřichovic – Vsoké Lípy spadl strom. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK Česká Kamenice a dobrovolná jednotka z Hřenska. Hasiči strom rozřezali a silnici uklidili v 23:44.
Ústí nad Labem
Požár odpadků ve vybydleném drážním domku
25.6. 18:15 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří bývalý baráček u drah v Ústí nad Labem – Krásném Březně – Novém světě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem, jednotka HZS podniku SŽDC a dobrovolná jednotka z Mojžíře. Hořel odpad. Hasiči požár zlikvidovali v v 19:25.
 

vytisknout  e-mailem