HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár trávy Vršovice, dopravní nehoda Hošťka, požár rodinného domu v Řepnici a další zásahy.

7.3. 13:25 Hasičská jednotka HZS St. Louny vyjela k nahlášenému požáru trávy na ploše 10x10m v zahradní oblasti v obci Vršovice, okres Louny. Hořela tráva a odpad. Hasiči požár zlikvidovali v 13:47.  

Řepnice2.jpgŘepnice2.jpg
Řepnice3.jpgŘepnice3.jpg
Řepnice1.jpgŘepnice1.jpg
Územní odbor Litoměřice
strom na telefonním vedení
7.3. 12:37 Hasičská jednotka HZS St. Úštěk odstraňovala větev ležící na drátech telefonního vedení v Úštěku. Hasiči větev odstranili pomocí motorové pily.
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
7.3. 8:31 Hasičská jednotka HZS St. Štětí vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Hošťka okres Litoměřice. Jedno z havarovaných aut bylo převrácené na střechu. Řidička byla zraněna. Jednotka pomohla s jejím ošetřením a naložením do sanitky. Hasiči rovněž provedli protipožární opatření.
Územní odbor Litoměřice
požár v rodinném domku
7.3. 3:17 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v podlaze v domě v Libochovanech – Řepnici hoří trámy. K požáru vyjely jednotky HZS St. Litoměřice a SDH Litoměřice. Při požáru komínového tělesa došlo k zahoření trámu v podlaze ve druhém nadzemním podlaží rodinného domu. Hasiči museli rozřezávat podlahu a rozebrat kuchyňskou linku, která se nacházela nad ohniskem požáru. Jednotka také likvidovala probíhající požár v komínovém tělese pomocí práškových hasících přístrojů a kominickou sadou odstranila usazené žhavé saze. Požár byl lkoalizován v 4:37 a zlikvidován v 6:28. Škoda byla předběžně odhadnuta na 150 tisíc Kč.
 

vytisknout  e-mailem