HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár traktoru v Račiněvsi a další zásahy

12.3. 4:55 Na linku tísňového volání bylo ouznámeno, že u kravína směrem k pískovně v Račiněvsi hoří traktor.  

traktor1.jpgtraktor1.jpg
traktor2.jpgtraktor2.jpg
K požáru vyjela jednotka HZS St. Roudnice nad Labem. Traktor byl zasažen požárem celý. Hasiči požár zlikvidovali v 5:09. Škoda byla majitelem vyčíslena na 450 tísíc Kč. Jednotce se podařilo uchránit krmný vlek, který měl traktor připojen za zhruba 600 tisíc Kč. Příčina: technická závada na brzdové soustavě.
Územní odbor Most
požár bytu
11.3. 19:00 Hasičské jednotky HZS St. Most a HZSP Litvínovská uhelná vyjely k požáru bytu v panelovém domě v ulici Kpt. Jaroše v Mostě. Hořely dveře bytu. Uvnitř byl nalezen člověk, kterého hasiči vyvedli a byl předán zdravotnické záchranné službě. Požár jednotka lokalizovala v 19:15 a zlikvidovala v 19:20. Místo bylo předáno Policii ČR.
Územní odbor Chomutov
dopravní nehoda
11.3. 9:49 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut nedaleko čerpací stanice, zhruba 20m za cedulí Chomutov. K nehodě vyjela jednotka HZS St. Chomutov. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Odvezla je zdravotnická záchranná služba do nemocnice. Silnice byla uzavřena. Jednotka provedla protipožární opatření a uklidila místo nehody.
Ústí nad Labem
požár bytu
11.3. 0:23 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří byt ve čtyřpatrovém domě v Masarykově ulici v Ústí nad Labem. K požáru vyjely jednotky HZS St. Ústí nad Labem a HZSP SŽDC. Hořelo v bytě, ve druhém patře, věšák, šaty na věšáku a okolí. Všichni nájemníci byli venku. Majitele bytu – rodiče s jedním dítětem - vzala do péče zdravotnická záchranná služba kvůli podezření na nadýchání se zplodin hoření. Hasiči požár lokalizovali v 0:36 a zlikvidovali v 1:10. Nájemníci ostatních bytů se navrátili domů. Škoda byla předběžně odhadnuta na 300 tisíc Kč. Příčina je v šetření.
Ústí nad Labem
dopravní nehoda
10.3. 23:44 Hasičská jednotka HZS St. Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta a kamionu v ulici Podhoří v Ústí nad Labem – Všebořicích. Hasiči z havarovaného auta vyprostili 4 zraněné lidi a předali je zdravotnické záchranné službě. Událost byla zlikvidována v 0:11.
Územní odbor Děčín
požár prázdné budovy
10.3. 21:00 Hasičské jednotky HZS St. Varnsdorf a HZSP SŽDC Liberec vyjely k požáru prázdné nádražní budovy v Nádražní ulici ve Varnsdorfu. Hořel odpad v opuštěné nádražní budově, kde údajně přebývají bezdomovci. Uvnitř objektu bylo nalezeno ohořelé tělo mrtvého člověka. Hasiči požár lokalizovali v 21:11 a zlikvidovali v 21:33. Místo bylo předáno Policii ČR.
Územní odbor Litoměřice
auto D8.jpgauto D8.jpg
požár osobního auta
10.3. 14:14 Hasičská jednotka HZS St. Roudnice nad Labem vyjela k požáru osobního auta na dálnici D8 na 39 km ve směru z Prahy do Lovosic. Majiteli během jízdy zpozoroval kouř vycházející z motorového prostoru automobilu a zaparkoval v odstavném pruhu dálnice. S pomocí ostatních účastníků provozu se pokoušel vozidlo uhasit ručním hasicím přístrojem, ale to bylo neúčinné. Požár se během několika minut rozšířil na celý automobil. Hasiči požár lokalizovali v 14:29 a zlikvidovali v 14:55. Příčinou požáru byla technická závada - únik provozních kapalin v motorovém prostoru.
 

vytisknout  e-mailem