HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár střechy rodinného domku v Strupčicích, rozpálené brzdové obložení kamionu na dálnici D8 u Chlumce a další zássahy.

Od závady na elektroinstalaci shořela střecha domku. 

Územní odbor Chomutov
Požár střechy rodinného domu
17.10. 5:40 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár rodinného domu v Strupčicích, okres Chomutov. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolné jednotky ze Strupčic, Malého Března a Jirkova. Hořela střecha domku. Hasiči zabránili šíření požáru na další budovu. Rozebírali střešní konstrukci a požár lokalizovali v 6:22 a zlikvidovali v 9:37. Příčinou požáru byla shledána závada na elektroinstalaci. Škoda byla předběžně odhadnuta na 950 tisíc Kč.
Ústí nad Labem
Požár odpadu v prázdném domě
17.10. 0:46 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u bývalého cukrovaru v Pražské ulici v Ústí nad Labem hoří nepořádek. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hořel odpad v prázdném domě. Hasiči nasadili vysokotlaký vodní proud. Vynesli z domu propanbutanovou lahev. Nasadili přetlakovou ventilaci. Požár lokalizovali v 2:21 a zlikvidovali v 2:31.
požár kamionu1.JPGpožár kamionu1.JPG
Ústí nad Labem
Rozpálení brzdového obložení kamionu
16.10. 17:47 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří zadní guma kamionu s plachtou na dálnici D8 u Chlumce, okres Ústí nad Labem.  Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Petrovice a Ústí nad Labem. Šlo o rozpálení brzdového obložení. Hasiči je ochlazovali vysokotlakým vodním proudem.  Zlikvidováno v 18:11. Foto: Pavlína Purschová HZS ÚK.
Odkazy do noveho okna

požár kamionu1

požár kamionu1 

Detailní náhled

požár kamionu2

požár kamionu2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem