HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár stožáru vysokého napětí, spadlá vrata na sanitku a další zásahy.

Hořel kabel stožáru vysokého napětí u Těchlovic. 

19. března 2013
Územní odbor Děčín
Požár stožáru vysokého napětí
19.3. 1:39 Na linku tísňového volání byl oznámen požár stožáru vysokého napětí a transformátoru u obce Těchlovice. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Velkého Března. Hořel kabel nahoře u keramických izolátorů. Plamen uhasl ještě před příjezdem techniků ČEZ. Ve 2:27 bylo místo předáno pracovníkovi ČEZ.
Územní odbor Teplice
Požár staré lednice
18.3. 20:11 Na linku tísňového volání byl oznámen požár u obce Lukov okres Teplice. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Bílina a Lovosice a dobrovolná jednotka z Chotiměři. Jednalo se o vypalování kabelů a požár staré lednice. Hasiči požár zlikvidovali v 20:58.
Územní odbor Most
Uvolnění spadlých vrat na sanitku
18.3. 19:17 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby na stanoviště sanitek v Žižkově ulici v Horním Litvínově. Porouchaná vrata garáže tam spadla na jeden ze sanitních vozů. Hasiči vrata odblokovali a rozřezali v 19:50.
Územní odbor Děčín
Požár odpadu v prázdné budově
18.3. 17:28 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v prázdné budově bývalého podniku Mijax v Mikulášovicích. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolné jednotky z Velkého Šenova a Mikulášovic. Hořel odpad uvnitř budovy na ploše 80m2. Budova byla silně zakouřena. Hasiči v dýchací technice požár lokalizovali v 17:53 a zlikvidovali v 19:08.

vytisknout  e-mailem